Sanering Nr 6!

Hej!
Hur mår ni? Min rygg krampar. Jag och Edgar har städat hans rum. Innan dess sorterade jag tvätt. Sen ger ryggen upp. Det är så drygt. Jag måste kontakta min sjukgymnast.

Imorgon tar vi in på hotell. För Anticimex ska hit och sanera mot loppor för 6:e gången. Helt galet att de aldrig försvinner helt. Det kommer nya hela tiden. Så det måste sitta i huset. Tror ni vi får någon hjälp av hyresvärden då? Neeeej! Det är kattloppor så då är det vårt problem. Men det är det inte. För vi har varit hos veterinär på djursjukhuset med båda katterna vid olika tillfällen. Det finns inga loppor i deras päls. Inte heller ägg eller avföring. Det har vi fått bevis på nu. Dessutom har de fått loppmedel sen det startade. Jag frågade om veterinären kunde skriva ett intyg. Så det har jag fått.

Nu väntar vi bara på att hyresgästföreningen ska svara på mina mail och starta ett nytt ärende. Så får de ta snacket med hyresvärden. Men hon svarar inte. Har fullt upp svarade hon en gång. Jag kanske bara borde starta ett nytt ärende själv istället för att vänta. Men jag har pratat med just henne under lång tid nu. Hur länge tror ni det har gått sen allt startade? 1 år och 4 månader. Det är en massa pengar som vi ska få retroaktivt för sänkt hyra.

Det är fortfarande mig som lopporna dras till. De hoppar upp för mina ben och upp i håret. Det blir många duschar på en dag ibland kan jag säga. Äckligt är det!!! Är det större loppor så blir hela kroppen stressad för det gör så ont när de biter. Jag kan sitta och skaka ibland. Tur att jag fortfarande får lättare sömnmedel och lugnande av läkare. För annars hade jag inte orkat med detta. Ibland skulle jag behöva något starkare men det får jag inte.

Nu längtar vi till imorgon. Bo på hotell är så mysigt. Ligga i sängen och äta gottis och titta på tv. Sen längtar vi redan efter den där hotellfrukosten. Jag undrar om man kan få det betalt av hyresvärden också. Vi har redan bott på hotell två gånger för det här. Under pandemin har det varit svårt att åka till mina föräldrar. Jag har velat vänta tills jag varit vaccinerad innan vi kunnat åka upp. Nu har vi precis varit sjuka så det fick bli hotell.

Snart ska nästa rum städas. Man får inte svabba på 5 veckor sen när de har sanerat. Dessutom måste alla möbler flyttas in mot mitten i rummet. Det är så drygt. Eftersom min rygg är paj så kan inte jag flytta möbler längre. Det var nog där det blev värre med ryggen. Jag städade och flyttade möbler för mycket. Tur vi har vår lille Robbe, robotdammsugare, nu.

❤️Magdalena❤️

Gillar