Salladsmacka & stora bebisen!

Idag började vi morgonen klockan 7. Edgar fick mat och ny blöja. Sen låg vi kvar i sängen och gosade lite. Edgar lekte med sina djur och jag fixade lite med bloggen.

Jag har en del samarbeten på gång. Jättekul! Vad sägs om en tävling snart?

Edgar fick ligga lite på magen på en kudde. Men han tycker fortfarande inte om det. Blir sur snabbt. Tror det trycker för mycket på magen.

BVC sköterskan tyckte vi skulle försöka undvika att han ligger för mycket på rygg då huvudet är lite platt. Det har blivit värre igen. På dagarna ska han sova på sidan. Men det är så svårt. Han vänder sig direkt. Får kila fast honom. He he!

Att sitta upp är roligare. Fast då kommer det kräk. Det är så tråkigt. När han ätit bara ersättning så är det ju lugnt. Men gröt eller puréer är sådär mysigt att få överallt. Hoppas det blir bättre snart. Tydligen är det så för vissa bebisar innan de kan stå upp.

Efter grötfrukost så klädde vi på oss och gick ut. Vi vill passa på när hissen fungerar. Men den bråkade idag igen. Fast utan oss i den som tur var. Men ner kom vi till slut.

Vi gick inom Folkets Park där de håller på att göra om för fullt. Spännande! Vi hoppas på mycket bebisvänligt såklart!

Vi gick inom Röda Korsets butik och kikade. Där hittade vi ett par fina koppar med fat. Sen gick vi vidare till Öppna Hjärtat som är en annan second hand butik. Där hittade jag en gul duk. Får se om den kan vara en påskduk i köket.

Visst blir man lite fikasugen?

Sen blev Edgar hungrig. Ja vi också. Så vi gick till Mitt Möllan och åt lite. Där är superbra att äta om man har barnvagn med sig. Flera olika små restauranger att välja bland.

Vi testade Scandwich's omtalade veganmacka. Vilken macka!!! Sallad på bröd skulle jag vilja säga. Denna måste ni testa!!!

BTW så har jag beställt en klipptid.

Edgar fick sitta med vid bordet för första gången ute. Den där Ikea-stolen var lite stor till honom. Tur vi inte köpte den som vi tänkte först. Men han var nöjd.

Sen blev jag trött och kände mig lite yr. Mådde konstigt. Funderade på om mina mediciner bråkar ibland. Jag får även vallningar. Riktigt jobbigt. Så jag sov en stund när vi kom hem. Nu mår jag bättre. Det var nog migrän på gång kände jag sen.

Nu slappar jag i sängen och Edgar har precis ätit. Så snart kryper vi till kojs. Hoppas på att slippa nattmata. Jag blir tröttare av det, såklart.

Imorgon ska Jonas jobba igen så jag och Edgar är själva hemma. Hoppas på fint väder, en fungerande hiss och en promenad. Det blir nog liggdelen igen på vagnen för Edgar är lite tjurig på åkpåsen som bara glider.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Älskar tävlingar 😊
nouw.com/jeenyrosen
Karin
,
Åh den stolen fr Ikea är jätte bra! Köp den! Finns en insats till den, då passar den perfekt! Bra, lätt att montera, prisvärd!
sillyme
sillyme,
Vi har köpt en annan äldre barnstol som passar bättre i vårt kök. 😊
nouw.com/sillyme
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Mirre- Sweetwords,
Ohh så mysigt ni har det och så stor han blivit =D
sweetwords.se
sillyme
sillyme,
Ja visst har han! 😊
nouw.com/sillyme
Emma H
,
Det ska ju finnas en bra kudde för platt huvud (dyr iofs ca 700), en i min mammagrupp har varit supernöjd med den. Sen finns det ju en sådandär kudde som gör att de ligger kvar på sidan oxå.
sillyme
sillyme,
Jag tror de är mer för spädbarn. 😊
nouw.com/sillyme