Så fruktansvärt onödigt!

Saxat från internet:

Hypokondri är en ständig rädsla att bli allvarligt sjuk eller tro att du redan är det. För att bekräfta detta letar du efter symptom på kroppen och läser mycket om tillstånd på nätet.”

Ok! Hypokondri är en sjukdom. Så mycket vet jag. Men även att det är en rädsla för att vara allvarligt sjuk. Kanske tro att man ska dö.

Jag är inte rädd för att jag har en allvarlig sjukdom. Jag tror inte att jag ska dö av varken min migrän eller Endometrios. För jag vet att det är vanliga sjukdomar. Sjukdomar som jag har bevis på att jag har. Jag går inte ständigt till läkare för nya symptom. Tvärtom. Jag drar mig för att gå till läkare. Det är bara två sjukt jobbiga diagnoser jag har. Jag försöker komma i kontakt med andra som har liknande besvär. Är det fel av mig? Jag trodde det var därför man bloggade egentligen.

Vad är det då vissa stör sig på i min blogg?

*Att jag får uppmärksamhet? Börja blogga själv.
*Att jag skriver om mitt mående och störs av det? Sluta läsa min blogg.
* Att jag som många andra måste kämpa oss fram i den katastrofala vården för att få hjälp och bli betrodda? Har du någonsin behövt göra det? Testa!
* Du gillar att trakassera folk? Sluta med det! Ingen får ut något av det.
* Vill du ha tillgång till mina journaler kanske? Nej det får du ju inte.
* Känner du mig och vet hur jag är som person? Antagligen inte. Det är väldigt få som vet det.
* Var det ett inlägg du ville ha? Varsågod! Det bjuder jag på.

Tack för att DU tog dig tid att kommentera min blogg. Jag ska genast uppsöka läkare för ännu en diagnos. 😂

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Ulrika
,
Strunta i alla pucko som finns. Det finns en del som stör sig på allt och framför allt tar de sig rätten att berätta om sina åsikter de har... Det är en sak att ha en åsikt, det har alla rätt att ha. Men det är en helt annan sak att trycka upp sin åsikt i ansiktet på andra. En del har behov att göra det HELA TIDEN!!! Tröttsamma människor! Det är DIN blogg, du bestämmer. Det är ju faktiskt frivilligt att läsa den....Kram. 💜💜💜
sillyme
sillyme,
Tack!!! 💕💕💕
nouw.com/sillyme