Rosa blod & gynakuten!

Hej hej!
Hur mår ni? Är ni några kvar som följer mig? Det händer inte så mycket roligt i mitt liv just nu. Så det är därför som jag sällan skriver. Men snart ska jag ut i arbetslivet igen och då kanske det finns mer att skriva om. Jag ska få arbetsträna i en rolig butik. Den får jag skriva mer om sen.

Nu till dagen. Trettondedag Jul. En röd dag tydligen. Jag tänkte inte så långt när jag satte mig på bussen mot Kvinnokliniken i förmiddags. Jag har haft ont sen i lördags. Nu orkade jag inte mer igen. Det kommer lite ljusrosa blod. Jag som inte har blött på 2 1/2 år. Det känns som att jag blöder ut i buken. Ingen skön känsla kan jag säga.

Jag kom till gynakuten 11:45. Då satt det folk i väntrummet fast att det är en röd dag. Jag hade hoppats på att det skulle vara lugnt och att jag skulle få en brits direkt. Men jag fick sitta, hänga, sitt-ligga, på en stol i väntrummet. Där fick jag vänta i en timme.

Sen var det äntligen min tur att träffa en sköterska. Efter det fick jag smärtlindring och en brits. Men det var fullt i rummet så jag ligger just nu i korridoren. Men där är det ganska lugnt. Jag ligger och lyssnar på en nyfödd bebis. Mysigt! Man blir lite sugen.

Sköterskan sa att läkaren snart var på väg hit och att det är 3 stycken före mig. Så om jag har tur så går det ganska snabbt ändå fast att det är helg. Det finns 2 läkare på plats i huset idag.

Förra helgen var jag magsjuk. Jag antar att Cerazette (minipiller) inte funkade då. Men jag har en p-stav också. Sen hade jag ett nyårslöfte. Jag mår så dåligt psykiskt av hormoner och har även migrän flera gånger i veckan. Så jag bestämde mig för att sluta med minipillren för att se om båda lättar. Jag tänker att om jag mår bättre psykiskt så kanske jag kan hantera smärtorna bättre. Värt ett försök. Min läkare ska ringa upp mig någon gång nu i januari men jag vet inte alls när. Jag trodde verkligen inte att jag skulle börja blöda och definitivt inte så här snabbt. Men det kanske inte alls beror på det. Jag får se vad läkaren säger.

Har ni varit långlediga i jul? Har ni hittat på något kul? Vi har ju mest varit sjuka i november och december. Så nu när Edgar äntligen är frisk igen så är han extremt rastlös. Han äter och sover dåligt. Så idag är han och pappa Jonas ute och leker i parken med kompisen Alve och pappa Nicklas. Hoppas att de har kul och att Edgar blir rastad ordentligt. På onsdag börjar förskolan igen. Han har varit långledig nu i jul. Vi tyckte det kändes dumt om han eventuellt skulle få vara på en annan avdelning eller ännu värre en annan förskola under julhelgerna. Så det kändes bättre att ha honom hemma.

Jag får skriva mer sen när jag har fått träffa en läkare. Håll gärna en tumme eller två att det går snabbt.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer