Röntga foten!

Hej hej!
Idag har jag varit hos en doktor på vårdcentralen. Han kände och klämde lite och blev lite orolig över att det gjorde ont längre upp på foten. Det är där som jag har opererat mig. Så han ville att jag skulle röntga foten. Så det ska jag göra imorgon. Det blev försent idag. Sen får vi se om jag ska vidare till akuten och gipsa. Usch! Är inte alls sugen på det. Jag gick med kryckor till vårdcentralen och var helt slut när jag kom fram. Mina armar är så klena. Sen gjorde jag misstaget att köpa med semlor på vägen hem. Svårt att gå på kryckor med de i en kasse. Ha ha! Får börja använda ryggsäck.

Så det var väl bra att jag ringde de i morse. För jag vill inte att foten ska bli sämre än vad den redan är. Det är så typiskt mig. Klumpig som bara den. Ja ja!

När jag satt och väntade på min tur så såg jag en lapp som låg på bordet. Kultur på recept, stod det. Om man mår dåligt psykiskt, lider av depression etc så kan man få göra kulturella saker gratis. Teater, opera, konst, musik m.m på recept. Det låter ju helt fantastiskt. Så det ska jag fråga om jag får göra. Hellre det än att göra en massa meningslösa uppgifter som en jobbcoach ger en. Som ändå inte leder någon vart. Så får jag träffa folk och göra roliga saker istället. Jag får testa och hoppas på det bästa.

När jag kom hem så fikade vi på semlor och kanelbullar. Edgar och Sandra hade byggt Lego. Så jag var nog inte saknad.

❤️Magdalena❤️

Gillar