Roligare sällskap kan man ha!

Idag gick jag och Edgar till Pildammsparken. Jag tänkte att vi skulle mata ankorna. Men brödet var för gammalt. Sen läste jag att man inte bör mata de med bröd och slänga ut det i vattnet. För det kan bildas giftiga alger så fåglarna dör. Det vill man ju inte. Vetekross ska man tydligen mata de med istället.
Edgar blev lite sur för han ville gå ner till fåglarna och leka med de. Men jag tyckte det verkade lite farligt där bredvid vattnet. Så han fick snällt sitta kvar.
Sen gick vi till Margaretapaviljongen för jag tänkte att vi skulle fika. Men de öppnade inte förrän 11:30. Så det blev inget med det.
Så jag gick vidare mot lekplatsen. Men Edgar lyckades somna innan vi kom fram. Typiskt! Så inget blev som jag hade planerat.

Pandamössan på. Den satt lite bättre än hans andra. Så då får jag göra fler i denna storleken.
Eftersom Edgar somnade så gick vi bara inom Ica och handlade lite för att sen gå hem. På vägen hem träffade vi på en gammal vän som heter Paula. Vi har inte setts på flera år. Tre söta barn hade hon hunnit få. Edgar vaknade när vi stod och pratade.
När vi kom hem åt vi frallebullar. Mums! Jag var så hungrig efter promenaden. 5 km blev det nog. Skönt att orka gå lite längre. Snart någon dag får det bli en promenad ner till havet. Men då måste vi pausa lite.
Det är jättevarmt och soligt idag. 16 grader i skuggan. Jag hade bara på mig min tunna parkas. Den räckte! Snart kan Edgar ha på sig sin tuffa jeansjacka. Jag funderar på att sy fast något coolt på ryggen. En gammal bandtröja kanske?
Jag tror att vi går ut en runda till sen. Det är ju tråkigt att sitta inne när vädret är så fint. Så får Edgar springa av sig lite också.

❤️Magdalena❤️

  • Edgar

Gillar

Kommentarer