Riskornet & Babblarnabus!

Hej lördag! Nu kommer ett inlägg om vår långfredag. 🐣

Jonas jobbade extra så det kändes lite tråkigt när det var helg. Jag och Edgar hade mys som vanligt först. Han fick ha på sig det påskigaste jag kunde hitta. En body med hönor. 😂

Sen lekte vi med lite roliga filter och skickade en Miss U-bild till pappa Jonas.

Sen letade jag efter inspiration till en tatuering där det ska stå Edgar. Vilken tycker ni skulle vara finast av dessa tre?

Efter gröten blev det bus på filten. Edgar lekte med sina nya leksaker och lyssnade på Babblarna. Jag redigerade bilder från kalaset. Men tyvärr fick jag inte upp de för jag fick migrän. Gah! Tredje gången denna veckan. Blir galen på det. Funderar på om det har med min yrsel att göra. Läste på min antibiotika att den kunde ge både yrsel och illamående så hoppas på att må bättre nu när jag slutat med den.

Så vi gick och vilade efter en stund och vaknade inte förrän 14. Vi var visst trötta.

En liten sur kille var inte riktigt på humör för något. En liten stund i Bumbostolen gick bra. Men det är roligare att sitta själv. Nu kan han sitta en rätt lång stund innan han tippar. Han verkar tycka det är kul att sitta upp nu. Försöker resa sig upp när han ligger ner.

På eftermiddagen upptäckte jag då något som skulle kunna vara en tand. Och jo!!! Där tittar fram ett litet riskorn nu. Stackaren! Det måste klia och göra ont. Har ni några tips? Det bästa verkar vara frusen mango i matnappen. Men det kan han ju inte få hela tiden.

När Jonas kom hem så turades vi om att hjälpa honom att mildra besvären. Bitringar och nappar. Har en kräm från Mam som verkar bra. Men den är bara ett prov så måste nog gå till Apoteket idag.

Edgar fick smaka en ny klämmis som var mums mums. Ska testa den idag igen och sen skriva om den.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Tycker tatueringen längst till vänster va finast av de tre. Har en kompis som har en jättefin! Då står det först barnets namn i tydlig skrivstil sen i barnets sista bokstav går "svansen" över till hur ett hjärtslag ser ut och sen till ett hjärta , det kanske vore ngt? Så fint 😍
nouw.com/angelicacarlsson
sillyme
sillyme,
Tack för tipset! Det låter fint! 😍
nouw.com/sillyme
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Vänstra tatueringen är jätte fin! 😍 Ha en toppen dag och GLADPÅSK!
nouw.com/jeenyrosen
sillyme
sillyme,
Tack detsamma! 😊
nouw.com/sillyme
Men så söt han är 😊.
sofiawerlin.se
sillyme
sillyme,
LittleMrsD
,
Vi har köpt hem bitring som man ska lägga i kylen så blir gelen i den kall och den verkar hjälpa en hel del för vår lille kille. Köpte i vår ICA butik men finns även på nätet
sillyme
sillyme,
Vi har en sån från Mam som är bra. 😊
nouw.com/sillyme
En Malin
,
Uj... nu är jag ju inte så mycket för tatueringar över lag, men om jag ska välja mellan de tre förslagen så den till vänster eller mitten. Den högra känns lite för "blaffig".