Regnpromenad & lyxpraliner!

Idag när jag kom hem från ett besök på Kvinnokliniken så bar vi ner barnvagnen så att vi äntligen kunde komma ut på en promenad. Det gillade Edgar. Han fick mysa ner sig i åkpåsen med sin nya jacka och mössa på.

Det funkade rätt bra med denna lilla åkpåse. Enda nackdelen var att vi inte kunde spänna fast honom för bältena kom för långt ner. Åkpåsen är lite för liten. Men den fungerar ett tag.

Först gick vi till Satori och fikade. Vi åt macka och smoothie och juice. Edgar fick smaka och åt även en grötis.

Vi gick till butiken G-knapp och köpte en... barngrind. Jo det är sant. Nu ska den bara skruvas upp också.

Jag passade på att titta på lite bilbarnstolar också. Det är så svårt. Vilken ska man ha? Denna från Britax verkade bra. Den har ett stödben bak. Det är väl bra? Max Way heter den. Någon som har?

Sen blev Edgar sur och ville inte sitta i vagnen mer så det var bara att gå hem. Han somnade när vi gick.

På vägen hem stannade vi till och sa hej till Joel och köpte med oss några praliner hem. Mums!

Jag fick så ont av promenaden att jag knappt kunde ta mig hem. Galet vad jobbigt detta är. Det känns som när jag var gravid och hade foglossning. Kanske det mest var Endometriosen som bråkade då också? Jag kanske får ha med mig kryckorna nästa gång. Så kändes det.

När vi kom hem så vilade vi en stund. Eller mest jag. Ha ha! Jag var helt slut. Sen gjorde Jonas varma mackor som man inte ätit på åratal.

När Edgar hade somnat så åt vi finpraliner och kollade klart säsong 3 av Lucifer. Så var den slut! Vad ska vi nu titta på?

Nu ska jag gå och lägga mig igen. Är helt slut i kroppen. Imorgon ska vi till BVC och Edgar ska få sin 3:e spruta. Stackaren! Men vi är förberedda med både alvedon och Ipren om det skulle behövas. Han får äta extra mycket frukt imorgon. Hans favorit!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Han är så söt eran son 😍 Jobbigt att få så ont 😩 Himla Gott med praliner 🙂
nouw.com/egenodlatärdetbästa
bolmgren
bolmgren,
Jag älskar den jackan! Liam har den också 😍
nouw.com/bolmgren