Rastlöst barn & tjejflört!

Idag har vi varit ute i det fina vädret. 22 grader har det varit i Malmö. Härligt!

Först gick vi till Ica och hämtade och skickade paket. Sen handlade vi lite fika där.

Efter det gick vi till Folkets Park. Det är så bra att vara där för Edgar kan springa runt där själv. Det var väldigt lugnt där idag. Skönt! På helgerna är där lite stressigt att vara.

Edgar träffade några äldre pojkar som satt på skaterampen som han tjabbade lite med. Ramperna är roliga att springa på.

Vi hade tagit med en filt att sitta och fika på. Men Edgar var inte så intresserad av det. Det var roligare att springa rundor.

Vatten är väldigt spännande. Edgar kan nog tänka sig att plumsa i här och bada med ankorna. Vi ska testa plaskdammen i parken någon dag. Vi har köpt badblöjor nu.

Vi fick turas om att fika på filten där bak och den andre fick springa efter Edgar. Ja så kan man också göra när man har ett barn som inte kan sitta still.

Där är ju så mycket spännande att upptäcka. Så varför sitta still på en filt då?

Edgar träffade på några tjejer också som han charmade. Han fick blommor av de och blev så glad.

Sen började Edgar bli trött så vi gick vidare. Han somnade nästan direkt när vi satte honom i vagnen. Ingen protest!

Så då passade vi på att gå till St. Knuts torg och drack kaffe. Men det var lite varmt där i solen. Vi gick vidare där bak på Sorgenfri. Där är så fint. Vi skulle vilja bo där. Helt tyst och lugnt och mysiga långa hus med lägenheter och fina gårdar.  

Vi gick förbi en förskola där som jag fått tips på. Den såg jättefin ut. Så de måste vi maila och fråga om vi kan få göra ett besök. Deras gård var jättefin och mysig. 

Sen blev vi trötta och gick hemåt igen. Edgar vaknade på vägen hem. Det var ju bra för då slapp jag bära honom upp för alla trapporna. Han har börjat vilja gå upp själv. Man får hålla honom i händerna.

Nu har vi slappat lite. Jonas och Edgar är och handlar. Jag orkade inte gå ut en gång till.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer