Samarbete

  Rastlösa & dålig matfantasi!

  Idag har det varit så tråkigt väder så jag har inte känt för att gå ut. Jag och Edgar har lekt med hans leksaker. Ibland leker han själv och ibland blir han lite rastlös och behöver sysselsättas.

  När Edgar skulle vila vid 11 så passade jag också på. Man blir så trött av det här vädret och mörkret.

  Vi har busat med klossarna. Han tycker det är kul när vi räknar. 1, 2, 3! Han säger 1 och 3. Han kommer nog att kunna räkna tidigt. Vi räknar D-dropparna också. 1, 2, 3, 4, 5! Brukar ni räkna med era barn?

  Nu i eftermiddag så kände jag mig också lite rastlös. Så vi gick ut en runda med vagnen. Jag skulle ett ärende ändå. Jag tänkte att Edgar kunde sova en stund i vagnen. Men nej! Han måste ha koll! Är kanske lik sin mamma? Han somnade ca 10 min innan vi kom hem. Jag trodde att han skulle vakna av hissen eller när jag släpade vagnen en våning upp. Men nej! Han vaknade när jag öppnade hans jacka. Sen ville han inte sova mer. Ja ja! Bättre med lite vila än ingen alls.

  Nu tittar vi på Bolibompa och jag funderar på vad vi ska äta till kvällsmat. Jag har ingen fantasi eller ork. Jag saknar när jag tyckte det var roligt och intressant att laga mat. Men det blir väl så som småbarnsförälder. Jag får kanske passa på i helgen sen när Jonas ska vara ledig. Det ska bli så skönt! Samt roligare för mig och Edgar.

  Har ni några roliga planer för helgen? Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på.

  ❤️Magdalena❤️

  Gillar

  Vegetariskt