Promenad & dans!

Idag har vi varit ute och testat den nya åkpåsen. Edgar verkade tycka det var mysigt. Han lär inte frysa i den. Vi gick först till Folkets Park och tittade på barn som lekte och åkte skridskor. Sen gick vi en runda till Triangeln. Men där var mest stökigt så vi gick bara igenom snabbt och tittade på lite julgranar.

Sen gick vi till Konsum och handlade lite. Edgar satt tyst nästan hela tiden och tittade sig omkring. Det var inte förrän vi kom till kassan som han började skruva på sig lite.

Den nya åkpåsen är jättebra. Jag tog bort sittdynan så bältet funkade bättre. Det går att spänna fast honom nu fast att han har tjocka kläder på sig. Det känns mycket tryggare för mig. Den andra åkpåsen var så liten och kasade och gjorde remmarna korta.

När vi kom hem så åt vi risgrynsgröt och lussebulle. Sen fick Edgar vila lite. Vi skulle egentligen gått hem till vänner som skulle ha glöggmys. Men det blev lite sent tyckte jag och det känns lite läskigt att gå ut själv när det är mörkt ute. Helst när det går rykte om barnkidnappare. Usch! Jag är för nojig.

Efter vilan var Edgar lite gnällig. Det verkar som att något inte känts bra för honom. Men jag vet inte riktigt vad. Han har varit lite konstig i magen så han har kanske haft lite ont. Eller så är det kindtänder på gång. För han tuggar på fingrar och allt annat lite frenetiskt.

Sen försökte han förklara något för mig som han ville göra. Han blev lite sur när jag inte förstod. Han sa babba. Babblarna? Han gjorde rörelser. Ah! Vill du dansa? Ja det ville han. Jag satte på Arne Alligator men det blev inte rätt. Han ville dansa Drakdansen. Sen blev det Imse vimse spindel och Hjulen på bussen också. Han är riktigt duktig på rörelser. Han kan alla de nu. Det är kul!

Edgar välte ju ner gardinstången för någon dag sen så jag fick göra så här med gardinerna. Ha ha! Han håller sig i gardinen och snurrar. Det slutade inte så bra. Granen är han på för att busa med oss. Den lär väl också åka i golvet snart. Vi får se om den överlever till onsdag när vi ska fira lite jul här hemma. Hoppas!

Nu sover Edgar och jag sitter och tittar på Musikhjälpen. Jag hoppas på fint väder och en fungerande hiss imorgon också så vi kommer ut. Det är så skönt att äntligen komma ut även när vi är själva.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer