Promenad & cykelsafari!

Idag vaknade Edgar redan vid 6 och var hungrig. Efter maten somnade vi båda om igen till 8. Puh kände jag. He he! Jag var inte sugen på att gå upp så tidigt.

Sen åt vi gröt båda två. Efteråt klädde vi på oss för att gå ut en runda. Hissen var sönder som vanligt så jag fick bära Edgar och Jonas vagnen. Vi funderar allvarligt på att flytta nu. Är så trötta på att känna oss inlåsta och inte kunna använda vår dyra nya vagn. De SKA byta ut den. Men det lär dröja av någon anledning. Blir nog att kontakta Hyresgästföreningen nu.

Body - Ellos // Byxor - Second hand // Strumpor - Wish

Vi gick igenom Folkets Park och kikade på den nya Cykelsafarin. Den ser fin ut. Man får låna cyklar där.

Sen gick vi till Triangeln och shoppade lite. Edgar fick testa en hatt som vi ångrade sen att vi inte köpte. Men vi hittade en fin skjorta.

Kepsen var också cool men lite mer vanlig.

På vägen hem hittade vi mössens tivoli. Anonymouse har varit framme igen. Så gulligt! Hoppas det får stå kvar.

Ikväll har vi lekt med Bumbostolen lite. Jag la lite leksaker på bordet som vi inte testat. Men han var mer nyfiken på själva bordet än leksakerna. Försökte bita i det. Busen!

Sen var jag iväg och köpte en pizza. Var så sugen på det. Jonas och Jonathan gick ut och åt. Edgar var så trött och hungrig så det kändes bättre att vi stannade hemma. Han fick äta god mat.

Nu sover Edgar på mig. Ska försöka smyga bort honom i sin säng nu.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Mirre,
En sådan mysig dag =D
sweetwords.se
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
fina bilder 😃
nouw.com/angelicacarlsson
Zheeva
Zheeva,
Men dem där strumporna! 😍
nouw.com/zheeva
sillyme
sillyme,
Söta eller hur! 😊
nouw.com/sillyme