Pratat med läkaren!

Idag ringde äntligen min läkare från Vårdcentralen. Hon är ganska säker på att det är gallkramper jag känner av. Men hon vill gärna få bevis på det så vi verkligen vet att det är det som ger mig smärtor. Så vi kan behandla det därefter.

Så nu ska jag försöka trigga igång smärtorna rejält med pepparkakor, julmust, kaffe, choklad, ingefära och ägg som är det värsta för mig. Då ska jag lämna blodprover. Detta ska göras vid två tillfällen.

Är levervärdena höga då så ska hon skicka mig vidare till Kirurgen igen. Så får de göra en magnetröntgen igen. Det bästa är att trigga igång smärtorna inför den då.

Hon skulle också höra med en kollega som är utbildad inom kirurgi om en kontraströntgen av gallvägarna. Om det skulle vara ett alternativ.

Så nu känns det bra att vi har en plan.

Ni som inte tror på mig behöver inte skriva någon dum kommentar för det hjälper knappast mig. Jag blir bara ledsen. Jag blir kallad hypokondriker av några. Helt sjukt!!! Jag vet vad hypokondri är och det är inte det jag lider av. Ni som skriver det har nog aldrig levt med långvarig smärta. Testa på det vet ja!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer