Popcorntröja!

I fredagskväll så sydde jag klart denna tröja till Edgar. Det var längesen som jag sydde just denna modell. Easy Tee från Hallonsmula Design.

Är ni intresserad av hur jag syr de olika plaggen? Få lite tips och så?

Denna tröja är väldigt lätt att sy. Den består av ett framstycke, ett bakstycke och muddar till ärmarna. Samt ett kantband runt halsen.

Först syr man ena axelsömmen. Sen syr man kantband runt halsen. Jag har blivit mycket bättre på kantband. Jag syr med tvillingnål för att det ska se snyggare ut. Två nålar som syr samtidigt. Så blir det två raksömmar på framsidan och en stretchig sick sack på baksidan. Efter det så syr man den andra axelsömmen. Sen syr man ihop ärmarna och sidan i ett. Där efter syr man på muddar. Jag valde vita för jag tycker det passade fint. De viker man upp en gång sen. Sen är det bara att fålla nederkanten och fästa kantbandet vid ena axelsömmen. Klart! Låter enkelt va?

Jag hade lagt ett paket till Edgar som han fick igår morse. Han öppnade det och sa Mer popcornstyg? Nä titta på den. Åååååååh är den klar? Tack mamma! Så glad jag blev. En stor kram. Man blir lite rörd när han gillar det man syr så mycket.

Tröjan skulle han ha på sig sen på kvällen när vi tittade på Mellon och åt popcorn och godis. Sen har han sovit i den och har den på sig ännu. En ny favorit alltså. 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Nawww va söt han är i rosa! Roligt när dom är tacksamma 😊
nouw.com/bolmgren
sillyme
sillyme,
Ja verkligen! Han valde färgen själv! 😍
nouw.com/sillyme
Frozenvanilla
Frozenvanilla,
Söt t-shirt! 😀
nouw.com/frozenvanilla
sillyme
sillyme,