Planer inför hösten!

Hej!
Här sitter jag i min säng och är sjuuuuk. Tråkigt! Jag trodde nästan att jag skulle klara mig. För Edgar blev sjuk först förra fredagen och Jonas i söndags. I onsdags började det på mig. Ja jag byggde upp en förhoppning om att slippa eländet. Men här sitter jag och snorar och hostar. Men det hör väl hösten till. Har ni klarat er?

Jag har precis gjort upp nya planer med Arbetsförmedlingen. Jag ska få gå en kurs som heter Introduktion till arbete. Där kommer jag att få en personlig handledare med couchning och stöd för att komma närmare ett arbete. Det är i samarbete med Folkuniversitetet så det låter verkligen jättebra. Det är nog precis det jag behöver. För att arbetsträna på egen hand hjälpte mig inte så mycket. Jag behöver någon som följer upp och hjälper mig med olika saker. Lite pepp och kanske hjälpmedel. Jag får uppdatera när jag har kommit igång.

Tur att jag har sömnaden att pyssla med nu när jag inte har något att göra. Jag har en massa planer. Ska testa nya mönster och behöver uppdatera Edgars garderob. Det är bra. Det håller mig igång och jag arbetstränar hemma.

Annars händer det inte så mycket just nu. Jag har börjat fundera på Edgars kalas. Tänk att han fyller 4 år snart. Galet vad tiden går fort. Det får bli ett kalas med hans kompisar och föräldrar bara tror jag. Nog bäst så pga Corona. Jag håller på att klura på ett tema. Baka tårtor är kul. Vi har redan haft Babblarna och Paw Patrol. Kanske Mamma Mu som han är väldigt inne på just nu. Jag har beställt tyger som borde komma snart. Får se! Jag fyller också år. Men det lär nog inte bli något kalas då. Jag som alltid brukade ha fest. Men när man fyller 44 år så känns det inte lika kul längre. Eller varför inte det egentligen? Det är ju bara en siffra. Det får kanske bli en liten fest nu när Jonas är ledig på helgerna. Då får vi passa på kanske. 😍

Trevlig kväll!

❤️Magdalena❤️

  • Planer

Gillar

Kommentarer

Lotten
,
Heja dig! Roligt att komma iväg på semester men visst är det väl för skönt att landa hemma igen ☺
sillyme
sillyme,
Ja det är skönt att vara hemma igen. Nu har jag fått min paus. 🙂
nouw.com/sillyme