Pandas hoppetihopp & snackebebis!

Igår så sov denna sötisen hela natten. 6:30 gick vi upp. Då fick han ersättning och sen låg vi kvar i sängen och hade mys. Sen somnade han på mig en stund.

Pyjamas i storlek 74 från H&M och något stor!

Sen var det dags för gröt. Havregrynsgröt till oss alla tre men Edgar fick den där pulvergröten från Semper. Men han var inte riktigt sugen på mat. Vi testade gröten, mango i gröten, mango och till slut en Kramis. Men nja! Han var nog inte på humör. Var kanske mätt.

Sen gick jag och la mig en stund för migränen kom krypandes tillbaka. Trist! Efter min vila så blev det fika. Jag och Jonas åt kanelbullar och Edgar fick mango i matnappen.

Sen satt jag och Edgar och busade i sängen medan Jonas gick och handlade lite. Vi orkade inte gå ut alla tre för det regnade och jag kände mig seg efter migränen. Blir alltid så stel i kroppen efter att ha tagit Zomig Nasal. Någon som känner liknande?

Edgar kan sitta själv i korta stunder. 😍😍😍

Edgar har haft samma nappar sen han var någon vecka gammal. Han har bara gillat Mam. Men nu tycker jag det är dags att försöka få honom att gilla andra eftersom vi har några från annat märke. Dessa är från Nuk med tiger på. En latexnapp. Plasten runt går lite för långt ner på hans överläpp. Kanske därför han inte gillar de?

Vilka nappar är ert barns favorit?

På kvällen busade jag och Edgar på filten med Panda. Han tycker det är så extremt roligt när man säger Buselibus och Hoppetihopp. Han skrattar så han nästan kiknar. Det är så gulligt.

Edgar har börjat prata mer igen. Ibland låter det som ord. Så snart kommer det kanske ett Mamma eller Pappa. Vad var ert barns första ord? Han vill inte gärna sova på kvällarna. Vill busa. Börjar nog bli mer och mer medveten över att han kan missa något.

Jag och Jonas kollade på Starke man. Den serien alltså. Det kryper i kroppen på mig ibland. Hi hi!

Nu måste jag gå upp och fixa lite med kalaset som vi ska ha idag. Vad det är för kalas kommer upp klockan 13 idag. 😘

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Skönt att han sover 😊
nouw.com/bolmgren
sillyme
sillyme,
Ja verkligen guld värt!!! 😊
nouw.com/sillyme
Mirre,
Bellis gillade inte heller gröten
sweetwords.se
sillyme
sillyme,
Fast han brukar gilla den. Var nog inte på äthumör. 😊
nouw.com/sillyme
Jenny
,
Så gulligt när de börjar "prata". Arvid är också väldigt pratsam just nu 😊 Stora sonen sa "mamamama" när han var i grabbarnas ålder ungefär så kanske det lossnar för de snart 😉👍🏻 Så jäkla mysigt när de börjar ropa på en ❤️