På Akvariet med mormor & morfar!

Idag har jag inte haft tid att blogga alls. Först hade vi en jobbig natt igen med många uppvak. Sen när vi äntligen sov som bäst så ringde klockan. När klockan var 10 tog vi bussen ner till Malmö C och mötte upp mina föräldrar.

Sen åkte vi vidare till slottet och Akvariet. Vi hade inte varit där innan så det var lite spännande. Tyvärr fick man inte ha med sig sin egen vagn där. Lite konstigt. Men de hade vagnar man kunde låna och bra barnvagnsparkering.

Edgar tyckte det var spännande med alla fiskar. Det var väldigt barnvänligt. Han kunde stå själv och titta.

Sjöhästar. Så underliga djur. Men vackra. Jag är väldigt fascinerad över de.

Det här är små maneter. Det är också underliga djur tycker jag. Om jag ska vara ärlig så är jag rädd för maneter. Har varit det sen jag var liten. Kanske för att det finns brännmaneter. Jag vet inte. De är läskiga! Men dessa var söta. 😂

Där var väldigt många olika fiskar. Det var så fint med alla koraller. Vilka färger det blir!

Sen fanns det olika ödlor och ormar också. Den här lille filuren gapade fint när jag tog en bild.

De här var roliga. De stack upp ur sanden och gömde sig när man kom för nära. En sjöstjärna strosade rundor där inne.

Där fanns spindlar, krabbor, hummer, ålar och en massa annat.

Efter ett tag började Edgar bli trött. Vi testade att bara låta honom sova en gång idag. Se om han sover bättre på natten då. Fast nu är det nog tanden som bråkar.

Där fanns även en massa uppstoppade djur. Lite läskigt. Edgar tyckte lejonet var häftigt. Undrar vad han tänkte.

Sen blev vi trötta i fötterna och hungriga. Så vi gick inom Kommendanthuset och fikade. Jag har haft en envis migrän hela dagen som fortfarande sitter i efter två Zomig Nasal. Riktigt jobbigt! Men det var gott med lite fika. Vi åt macka och pannkakor.

Det har varit väldigt kallt idag men fint väder. Så vi passade på att gå en promenad. Edgar somnade nästan direkt när vi kom ut. Han var så trött. Det är väldigt sällan som han somnar i vagnen annars. Det såg så mysigt ut att ligga där i åkpåsen.

I Malmö har blommor börjat slå ut. Vi såg snödroppar och vintergäck. Typiskt att det fryser på nu.

Vi gick till Triangeln en runda och värmde oss. Jag tittade på skor på Stadium. Men hittade inga. Jag får så ont i fötterna av mina sneakers. De börjar bli lite slitna. Jag har ändå ett par Scholl gelesulor i. Edgar fick en mössa av mormor och jag fick ett par mysiga långa strumpor. Perfekt nu när det är så kallt.

Sen blev vi trötta och mina föräldrar åkte hem. Jag orkade egentligen inte gå mer. Men det var så mycket folk vid busshållsplatsen. Vi orkade inte trängas. Så det fick bli en promenad hem.

När vi kom hem var jag så trött i hela kroppen. Kunde knappt gå mer. Så vi vilade lite. Vi var iväg i 6 timmar så det blev en lång dag. Men en härlig dag. Det är kul med utflykter.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer