Overall eller varm åkpåse?

Hur gör ni när det börjar bli kallt? Har ni en varm åkpåse till vagnen eller har ert barn en varm overall? Jag vet inte alls hur man bör tänka.

Svalare kläder lager på lager och en åkpåse eller en varm bra overall och kanske bara en filt?

Berätta gärna om era erfarenheter och hur ni gör. I Skåne brukar det inte bli så kallt.

Jag såg att Lekmer har rabatt på ytterkläder just nu. Denna overall är fin. Men fanns bara i storlek 74/80. Den kanske blir för liten snabbt. Eller vad tror ni? Edgar har 74 i byxor och 74-80 i tröjor och bodys. Man borde kanske prova en overall först. Fast de kan säkert skilja i storleken.

(Inlägget innehåller en affiliatelänk)

❤️Magdalena❤️

  • Kläder

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Varm bra overall och en filt skulle jag nog välja 🙃 om det är så att du behöver lyfta ur han ur åkpåsen eller liknande när ni är ute 😘
nouw.com/egenodlatärdetbästa
Millis
,
Skulle säga varm åkpåse och tunnare kläder. Gärna något bra underställ. Tunnare overall. Kläder för kalla vindar.
Kimzetterstrand
Kimzetterstrand,
Det beror helt på! Om vi bara ska då till dagis så troe jag att jag kommer ha åkpåse men ska vi vara ute ett tag och jag vet att hon kanske kommer vilja komma upp så blir det overall. Men det är svårt!
nouw.com/kimzetterstrand
Emma H
,
Overaller brukar ju vara ganska stora så jag tror att högst 80. Vi har köpt 80 vår tjej har 74 nu(men om jag minns rätt så är hon lite större än Edgar). Vi har köpt 80 den var enorm känns det som. Men de ska väl ha lite att växa i 😊
Christina
,
Jag brukar alltid köpa en storlek större på overall (och andra ytterkläder) till mina barn. Hellre lite för stort än för litet. Det går inte att röra sig i en overall som sitter för tajt. Sedan är det bra att man kan ha en extra tröja under om det är riktigt kallt (vilket det iofs sällan blir i Malmö 😊). Sedan har dom ju tjocka kängor på fötterna som håller upp benlängden lite också. Min yngsta son fyller 1 år om 2 veckor och jag hoppas han kan ha storebrors overall i stl 92, men misstänker att den kommer bli för stor i början iaf.