Otrevligt sällskap & skobetyg!

Idag var jag tvungen att testa mina nya skor så vi gick ut på en promenad. Edgar tyckte tydligen det var så mysigt i vagnen att han somnade efter en stund. Så jag fick lite tid för mig själv på Mobilia. Men det kändes lite tråkigt att gå där själv.

Jag köpte en handtvål på ett apotek. Mina händer är så känsliga. Blir torra och jag får eksem. Vi får se om den här är bra då. Jag blev rekommenderad den.

Sen gick jag in i lite fler affärer. På Clas Ohlsson köpte jag lådstopp, lampor och tidskriftsamlare. På Lekia hittade jag en 1 1/2 årspresent till Edgar. Sen när jag hade tänkt bege mig hemåt igen så vaknade han.

Vi gick inom ett ställe som heter Le Croissant. Edgar fick äta en grötis först.

Det blev gofika. Jag åt kladdkaka och drack ett supergott kaffe med choklad och grädde. Det blev lite mäktigt. Edgar fick äta lite på en Croissant. Men vi hann inte fika klart förrän han ville ner och springa. Men det gick jag inte med på. Det är jobbigt när man är själv och har vagnen med och där fanns en massa farliga rulltrappor. Så han blev lite sur.

Vi hittade ett fint påskris på vägen ut. Jag funderar på att göra ett utan fjädrar. Vi vill inte ha döda fåglar på grenarna. Vad brukar ni ha i riset?

Sen blev det en lång promenad hem igen. Jag började få ont i fötterna. De är inte riktigt bra ännu. Men helt klart mycket bättre med dessa nya skor.

Vi gick inom en lekplats på vägen hem så Edgar fick gunga lite. Det var uppskattat. Men jag var så trött så det blev bara en liten stund.

Jag har försökt få Edgar att sova lite till i eftermiddag men det har inte gått så bra. Han vägrar!!! Så vi får väl se hur länge han orkar vara uppe. Han sov mellan 10:30-11:30.

Så hur var mina nya skor då?

Jag fick inte ur innersulan som de gjorde i butiken. Den sitter ju klistrad fast. Hm! Men det gick bra att lägga i inläggen ändå. Men jag tyckte foten kom lite för högt upp vid hälen. Men de är sååå sköna. De sitter verkligen perfekt på min fot. När jag kom ut så tyckte jag först att de var lite kalla. Men när jag hade gått ett tag så var det skönt med mycket luft som kom in. Där är bara ett tunt tyg. Jag fick lite ont efter att ha gått ett tag. Men det är nog mest att hälen inte riktigt har läkt ännu. Nu efteråt så såg jag att där är ett blåmärke på hälen. Skumt! Någon som varit med om det?

Skorna får väldigt bra betyg!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Monica
,
Jag gissar att skorna färgade av sig - alltså inte ett blåmärke.