Öppnis & ugnsstekt barn!

Efter att Jonas stuckit till jobb i morse så klädde jag och Edgar på oss och gick ut en runda. Först gick vi till apoteket och hämtade en medicin till mig. Vi gick förbi två lekplatser med gungor och Edgar blev så ledsen. Gung gung gung. Det är så svårt att få honom att förstå att han måste vänta eller att vi ska göra något annat roligt.

Efteråt så gick vi till Öppna Förskolan. Som vanligt så hann jag knappt få av honom ytterkläderna innan han sprang in. Där var rätt mycket folk idag. Vi missade precis sångstunden. Det var ju lite synd! Men Edgar hade fullt upp ändå.

Edgars kompis Nova med mamma och pappa var också där idag. Så det var ju kul. Fast de bryr sig inte så mycket om varandra ännu. Det är bara leksaker som gäller.

Där var lite större barn idag också. Edgar klampade in till de när de lekte affär och tog några frukter. Så de blev lite sura. Men sånt förstår ju inte han ännu.

Edgar går fram till alla vuxna och ska hälsa eller ge de någon sak. Så han är inte ett dugg blyg. Ena fröken blev helt kär i hans lockiga hår.

Idag hade de en massa barnkläder i ena rummet som man fick ta av. Det var föräldrar som hade lämnat in. Det är ju en bra grej. Tyvärr var det för små kläder. Det finns säkert någon som behöver det mer än oss också. Nästa gång får vi ge bort lite.

När klockan blev runt 12 så gick de flesta. Vi behövde handla lite så vi gick också då. Det blev en runda till Konsum. Precis när vi svängde av mot vår väg så somnade Edgar. Typiskt! Jag som hade tänkt att vi skulle äta. Jag lyfte upp honom försiktigt men han vaknade när overallen skulle av. Sen ville han inte sova mer. Så det blev mat i alla fall.

Jag har försökt att få Edgar att vila lite mer. Men nej! Han har vägrat. Så det fick vara.

Till kvällsmat blev det ugnsstekt barn. Han är då för tokig. Nej det blev makaroner, bönbiffar och såklart gurka.

Nu har vi precis städat. Eller jag plockade undan och Edgar tog fram allt igen. Så det där med att dammsuga är inte alls lätt.

Nu värker mina fötter enormt mycket så det blir soffläge resten av kvällen.

Trevligt fredagsmys! 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer