Samarbete

  Öppnis & Mer ont igen!

  Idag så gick jag och Edgar till Öppna Förskolan vid 10. Edgar blev helt lycklig över att få åka kana. Men blev lite besviken när de plockade undan den till sångstunden.

  Under själva sångstunden så kunde inte Edgar sitta still. Han gick runt med en telefon och pratade och höll på att slå några barn i huvudet med den. Men sen kom Imse Vimse Spindel och En kulen natt. Då var han med och dansade.

  Edgars kompis Nova kom också dit. De lekte med djuren en stund. Nova plockade upp de och sa vad det var och gav till Edgar. Sen la de tillbaka alla igen.

  Den här tycker Edgar är rolig. Sen sprang han rundor och hälsade på alla och höll låda som vanligt. Inte still en sekund.

  Efter ett tag började jag få ont. Försökte sitta i en soffa. Men då försvann Edgar iväg så jag fick springa efter. Jag gillar Familjens Hus Öppna Förskola för där är så öppet. Man kan sitta ner och hålla koll på sitt barn. Oftast i alla fall!

  När klockan blev 12 så gick vi och mötte upp pappa Jonas som hade slutat jobba. Vi var inom Röda Korsets butik. Jag letade efter en midsommarklänning men hittade ingen fin.

  Sen gick vi till en kiosk i Folkets Park. Jag och Edgar delade på en mjukglass och Jonas åt en burgare som var alldeles för dyr. Sen gick vi hem.

  Nu vilar Edgar. Han var så trött. Jag trodde han skulle hinna somna på vägen hem. Men det gjorde han som tur var inte.

  Vad ska jag hitta på då? Slappa i soffan tills smärtan har lugnat ner sig. Idag testar jag ett nytt smärtstillande. Någon undrade vad det heter. Arcoxia heter det. Vi får se vad min mage tycker om det. Jag tog två Omeprazol också.

  ❤️Magdalena❤️

  Gillar

  Kommentarer

  Vegetariskt