Öppnis & Fredagsmys!

Idag har vi varit på Öppna Förskolan. Det var så varmt idag både ute och inne. Där var mycket folk så det gjorde inte saken bättre. Så jag satt där och toksvettades medan Edgar sprang rundor och busade.

Någon av mina mediciner ger mig extrema vallningar och svettningar. Jag svettas i ansiktet och i hårbottnen. Inte alls mysigt. Jag skäms så över det. Känns som om jag hamnat i klimakteriet. Vad kan man göra åt det? Fast det var inte bara jag som tyckte det var varmt där idag.

Edgars kompis Nova var redan där när vi kom. De är så söta ihop. Nova gav Edgar en kram. Sen hittade han en annan tjejkompis som han höll i handen en stund när de åkte rutschkana.

Edgar var busig och överallt som vanligt. Där var rätt många yngre barn. Han var så snäll mot de. Gav de bollar och andra leksaker. Annars brukar han ta saker från andra barn. Han kanske har lärt sig lite?

Efter en stund kom min vän Hanna med dottern Cassiopeia också dit. Så Edgar fick leka med henne också.

Efter ett tag såg jag på Edgar att han började bli trött. Han ropade mamma och sprang fram och gav mig en kram. Han är så go. Så vi passade på att gå när de andra också skulle göra det. Blir lättare så.

På vägen hem höll Edgar på att somna. Men gjorde som tur var inte det. För sulkyn skulle ner i källaren och sen skulle vi gå alla trappor upp. Edgar var jätteduktig och gick upp själv och höll mig med en hand.

Sen tog det inte många minuter förrän han somnade. Jag skulle nog lagt mig då också. Men hade tänkt sitta med arbetsförmedlingen lite. Men det blev aldrig av för ögonen gick i kors. Jonas kom hem vid 14:30. Sen lyckades jag precis somna till när Edgar vaknade. Typiskt!

Till kvällsmat gjorde jag Quesadillas med quornfärs och ost. Till det hade vi guacamole, salsa, gräddfil och grönsaker. Det blev väldigt uppskattat av alla här hemma. T om Edgar och bonussonen åt det. Kul när de gillar det man lagar.

Efter maten så tog jag bussen till Värnhem för jag tänkte passa på att hämta en medicin. Så slipper jag ta med Edgar ut i värmen och solen imorgon. Vår sulky har ingen solskärm alls. Känns inte så bra i detta vädret.

När jag kom till Värnhem så var det stängt. Nya öppettider!!! Gissa om jag blev sur. Missade precis bussen tillbaka så jag fick stå och vänta. Åkte sen vidare till Södervärn istället. Där var det öppet i alla fall. Jag hade lite bråttom då bussbiljetten bara gällde i en timme. När jag kommer till övergångsstället så ser jag bussen. Men det blir rött för den. Puh tänker jag och väntar på grön gubbe. Då hade de som stod och väntade glömt att trycka på knappen för grönt. Så bussen hann precis köra när jag nästan var framme. Då blev jag ännu mer sur. Biljetten skulle inte vara tills nästa buss. Så jag fick gå hem. Jag gick snabbt. Blev lite förvånad över att jag kunde göra det. Vi får väl se hur jag mår imorgon.

Nu har vi slappat och tittat på Shaun the sheep som går om och om igen här hemma. Edgars favorit. Han var så söt innan. Det handlade om en säckpipa som såg ut som en fågel. I slutet flyger den iväg. Då börjar Edgar gråta. Inte hejdå sa han. Lite trött och lika känslig som sin mamma. 😜

Nu lite egentid för denna mamman. Vad ska jag hitta på? Vad gör ni när ni får egentid? Det händer inte mig så ofta. Jag blir lätt uttråkad. Ha ha!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
jag svettas också i håret o hårbotten, jag hatar de! 😬
nouw.com/bolmgren
sillyme
sillyme,
Riktigt jobbigt är det! 😜
nouw.com/sillyme