Öppna Förskolan!

När Jonas gick till jobb idag så gick jag och Edgar till öppna förskolan. Edgar ville rita mycket idag. Både med kritor och pennor. Nästa gång får det kanske bli vattenfärger. Men det känns som ett större projekt.
Sen kom Edgars kompis Alve dit också. Det var ju kul att träffa de även om man inte hinner prata så mycket. Barnen springer ut och in i alla rum. De har delat upp det i olika stationer. Edgar verkar gilla pysselrummet bäst. Idag hade de musik på där som han satt och diggade till.

Edgar sitter så fint på dessa stolar och ser så stor ut. Nästa fredag blir han 1 1/2 år. Helt galet vad fort tiden går.
Vi passade på att äta lite mellis där innan vi gick. De stängde tidigt idag. Efteråt blev det en runda till Triangeln. Edgar somnade när jag vi var inom apoteket och sov hela vägen hem. Men vaknade såklart när vi kom hem och jag la honom i sängen. Typiskt! Så idag blev det bara ca 30 min vila.
Jag funderade på att gå ut en runda till men har inte orkat. Jag hade också velat vila lite. He he! Så vi har lekt lite här hemma istället.
Idag var det inte så varmt men det har varit sol. Härligt! Jag längtar till söndag för då ska det nog bli 14 grader varmt. Då blir det bus ute hela dagen.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer