Öppna förskolan & busig bebis!

Jag och Edgar åt frukost vid 9. Sen blev det ny blöja och pyjamas av och nya kläder på. Idag fick han ha sin fina tröja från Lipfish med kaninen på. Men den råkade han kräka ner snabbt tyvärr.

Det är väl alla dessa magövningar som bråkar med magen. Hi hi! Han vänder sig till mage hela tiden och försöker ta sig framåt. När han låg i sängen tidigare idag så förflyttade han sig genom att ligga på rygg och trycka sig framåt med fötterna. Så kan man också göra. Det var nära han stod på huvudet för jag hann inte riktigt med. Får nog börja säkra sängen lite bättre. Mer kuddar!!!

Förmiddagen gick snabbt och vi fick lite bråttom. Klockan 13 skulle vi vara på Öppna Förskolan.

Edgar fick åka i selen på Jonas. Jag orkade inte idag. Jag får alltid så ont efteråt när jag har burit.

Det var första gången vi var där. Det var riktigt fint där och mycket att göra. Mer än vad jag hade förväntat mig faktiskt. Vi satte oss i ett rum med några lekpölar och lekte med instrument med kompisarna Alve, Love och Nova med mammor. Det tyckte bebisarna var väldigt roligt. Edgar var helt till sig.

Sen när det var dags för sångstund så var det så mycket folk och så mycket sorl så Edgar blev trött och gnällig. Han fick lägga sig hos Jonas. När de började sjunga så somnade han direkt. Han och musik alltså. Går inte att vara vaken. Så han missade hela den roliga sångstunden. Den var fin. Så den får vi gå på fler gånger. Hoppas bara att det är lite mindre folk nästa gång för det var lite väl mycket. De fick stänga så att inte fler kom in för det var fullt.

När sångstunden var över så vaknade såklart Edgar. Så då gick vi och fikade lite. Där fanns många bord och stolar och gratis kaffe och te. Trevligt! Edgar fick äta en fruktmos. Han var på lite bättre humör efter sovstunden. Var så busig och glad. Han tyckte nog det var kul att få komma ut och leka lite. Så det får vi väl göra varje tisdag nu.

Sen pratade vi med några andra mammor och Edgar fick leka med lite leksaker. Efter det så gick vi och busade lite med Nova och pratade med hennes mamma. Sen blev vi trötta och gick hem. Vi var de sista som gick.

När vi kom hem så var Edgar så trött och somnade direkt efter en flaska ersättning. Sen lagade jag god pasta med färssås som Edgar också fick äta. Fast i en snällare variant och med Risoni istället för skruvar. Jag lägger ut receptet sen.

Ikväll har vi mest slappat. Edgar har sovit en stund och har nu precis fått välling. Jag funderar på att lägga mig tidigt ikväll för jag är så trött. Det tog på mina krafter också med bebisbus. Hi hi!

Imorgon hoppas vi på fint väder för då ska vi ha bebispicknick.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
En Malin
,
Hur mycket sover Edgar egentligen? Jag läser ofta om att han sover, tar sig en tupplur... det låter väldigt skönt i alla fall! Önskar mina ungar också var så sov-benägna! 😊 Sonen är lite bättre på att sova länge på morgonen, men bägge mina bustroll tar/tog bara en tupplur per dag, på ca två timmar, från ca 3 månaders ålder. Men det är klart, på nätterna sover dom väldigt bra. Ca 9-10 timmar i streck. 😊
sillyme
sillyme,
Han sover oftast mellan 23 och 7. Sen en stund på förmiddagen, en mitt på dagen och ibland även en på kvällen. Men det är oftast bara korta stunder. Ibland kan han sova längre mitt på dagen. 😊
nouw.com/sillyme
En Malin
,
Ok, då blir det kanske ungefär lika många timmar, sammanlagt. 😊
carroat
carroat,
Mysigt med öppna förskolan och så är det här med, kläder blir inte så långvariga på alltid 😉
nouw.com/carroat