Ömma ben & lite febrig!

Idag vaknade vi av att Jonas klocka ringde vid 8. Jag var så trött efter att ha sovit dåligt. Edgar var lite febrig efter vaccinet. Så vi tog det lite lugnt på förmiddagen.

När Jonas hade kört till jobb så sov vi i två timmar. Det behövdes. Edgar hade nog lite ont i benen av sprutorna så han fick en alvedon. De såg så svullna ut. Stackaren! Sen blev han lite piggare.

Vi gick ut en liten snabb runda. Tog bussen till Södervärn och hämtade medicin till mig. Edgar charmade en massa på bussen som vanligt.

Jag tycker att han har blivit så stor. Det dröjer nog inte länge förrän han släpper och testar att stå och gå själv. Men idag har benen varit ömma så han har blivit ledsen när han skulle sätta sig ner igen.

Edgar har inte velat äta så mycket idag. Man vet ju hur det är när man har feber. Men frukt, klämmisar och välling har gått bra. Jag gjorde korv och potatiskroketter till honom. Det åt han rätt mycket av ändå. Sen åt vi apelsin till efterrätt.

Han sov ganska länge på eftermiddagen också. Sen har vi mest slappat och gosat.

Ikväll när Jonas kom hem så åt vi pizza. Edgar var nog för trött för det. Jag försökte natta honom innan men det gick inte så bra. Han saknade nog pappa och ville vänta på honom.

Nu sover han gott i alla fall. Han vaknade till för en stund sen och ville komma upp. Hoppas att han sover hela natten nu. Jag ska också gå och lägga mig. Är galet trött jag med. Fick migrän som jag väntat på. Känner mig alltid så konstig i kroppen dagen innan.

Imorgon ska vi på kalas. Det ser vi fram emot! Hoppas att vi båda mår lite bättre då.

Godnatt!

❤️Magdalena❤️

  • Edgar

Gillar

Kommentarer

Malle85
Malle85,
Var med i min blogg tävling!
nouw.com/malle85
sillyme
sillyme,
Var? Hittar inte! 😜
nouw.com/sillyme