OMG & Satan i gatan!

Ursäkta för ett sent inlägg. Men dagen har gått i ett. Den började lite konstigt med att Edgar vaknade 6:30 och var hungrig. Jag kände inte riktigt för att gå upp så tidigt så han fick en flaska välling. Sen somnade vi som tur var om. Vi vaknade 10:15 av att Jonas kom in och frågade om vi inte skulle ha besök snart. Oj! Så länge har vi aldrig sovit.

Besöket flyttades fram till 13 och då fick vi besök av en vän med en 7 veckor liten bebis. Edgar tyckte han var intressant. Pratade en massa men vi kunde ju inte förstå vad han sa. Sen var han övertrött och fick gå och lägga sig.

Vid 15:30 fick jag sticka iväg för jag skulle på massage. Thaimassage. Jag hade aldrig varit hos de innan. Tyvärr hade de flyttat från att ligga nära oss till centrum. Så jag fick ta bussen.

Väl där så fick jag en blandning av aromamassage och thaimassage. Det gjorde så ont. Men hon var riktigt bra. Hon kände direkt var jag hade ont och var spänd. Framför allt i bäckenet. Hon sa att hon hade kunnat ta i mer men då hade jag nog inte vaknat imorgon. Ha ha! Jag var också väldigt spänd i ländryggen. Där gjorde det också extremt ont. Hon knäckte ryggen lite och sånt också. Gjorde lite allt möjligt. Stretchade.

När jag kom hem var jag helt slut. Det kändes som ett tungt träningspass i kroppen. Nu ikväll har jag väldigt ont. Hoppas det känns bättre imorgon.

Jag kommer att gå dit igen. För hon trodde det kunde vara bra för mig. Jag tror det också. Jag får testa. Det är dags att hitta en annan lösning än att gå på smärtstillande.

Jag rekommenderar Nuad Thaimassage i Malmö! 😄

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
kul rubrik 😃
nouw.com/fobibella
ChaniqueKarlsson
ChaniqueKarlsson,
Underbart! 😊
nouw.com/chaniquekarlsson