Öl & Nan i värmen!

Igår var det så fint väder och jag ville bara ut. Men det är lite svårt att bara gå ut när man har bebis. Mycket ska förberedas. Det ska sovas, ätas, bytas, packas. Ja, allt tar lite tid. Sen väntade vi på att klockan skulle bli 13 då vårt favoritfik skulle öppna.

Här ligger Edgar och leker. Full rulle. Inte still en sekund.

Sen till slut hamnade vi äntligen i Folkets Park. Men först gick vi inom Green Queen och köpte smoothie. Den satt vi och smaskade på i parken. Edgar tyckte också det var gott.

Vi har hittat en gräsplätt där många föräldrar med små barn hänger. Då kan Edgar sitta och titta på alla barnen. Visserligen så vimlar hela parken av barn. Mysigt nu när man har en liten. Där finns även en plaskdamm som vi får testa sen när det är riktigt varmt.

Efter en stund blev Edgar rastlös så vi gick vidare. Gick rundor på Möllan. Hämtade ett paket på Ica. Vi gick runt och letade efter ett matställe med skötbord. Alltså det var svårare än vad vi trodde. Möllan liksom. Där vimlar ju av barnfamiljer. Många ställen har tyvärr stängt på måndagar här. De har öppet hela helgen istället. Så det var inte lätt.

Till slut gick vi in på Mitt Möllan. Där fanns ett skötbord. Edgar hade bajsat så det blev ju lite bråttom. Men han lyckades somna ändå när vi gick rundor och letade.

Sen passade vi på att äta där också. En jättegod vietnamesisk rätt. Nom nom! Edgar fick äta klämmis.

Efter det gick vi till Tröls som är en kvarterskrog där vi hänger ibland. Vi bor i närheten.

Bus bus! Alltså dessa två. Mina finingar!!! 😍

Sen kom Sandra, Alva (inte med på bild), Andreas och Marcus förbi. Så där satt vi länge och hade det trevligt. Äntligen har värmen kommit så man kan sitta ute på kvällarna. Love it!!! Edgar tycker det är så roligt när vi träffar folk. En social liten kille. Kul! Inte blyg alls.

Jonas gick en liten runda med Edgar sen så han somnade. Skönt att få sova ute för en gång skull. När klockan började bli mycket så gick de hem och jag stannade kvar. Denna mamman fick sin första utekväll. Whoho!

Vi satt kvar till lite över 23 när de stängde uteserveringen. Jag hade vagnen eftersom hissen fortfarande inte fungerar. Jonas kunde inte bära upp båda ju. Så jag och Marcus bar upp den sen. Hoppas att vi inte väckte hela trappen. Hi hi!

Jag åt lite pizzarester och somnade sen sött! 😜

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Skötbord behövs inte om du har en sådan där bärbar skötbädd. Det har vi, har bytt blöjor på kyrkogårdar, toagolv och parkbänkar 😊