Ok, ett vanligt inlägg också!

Godkväll på er alla fina läsare! 😍

Idag gick jag upp tidigt. Alarmet ringde 6:45 och då hade ingen vaknat. Edgar vaknade till vid midnatt och ville ha välling för den hade han somnat ifrån.

Jag tog bussen till Kvinnokliniken. Där kom en sköterska och hämtade mig och jag fick fylla i ett formulär.

Sen kom specialistgynekologen. En äldre man. Först tyckte jag att det kändes jobbigt. Men han var väldigt trevlig och lugn och försiktig. Jag hade tagit en cocktail av smärtisar innan. Så var inte så nervös över smärtan. Han kollade runt med ultraljudsstaven. Det gjorde väldigt ont över vänster äggstock så han misstänkte sammanväxningar. Han kunde inte se någon synlig Endometrios. Men det betyder inte att den inte finns. För den kan vara mikroskopisk. Den kan tydligen t om göra mer ont då. De flesta jag har kommit i kontakt med har det varit så för. Det fick jag ju bevisat också efter operationen. Han skulle meddela min läkare och så får hon avgöra om det blir en operation igen. Hjälp!!! Usch! Det orkar jag inte. Det tog så lång tid för mig att må bra igen förra gången. Då kan jag ju inte bära Edgar.

Efteråt hämtade jag ut min nya antibiotika och köpte en tröstcola och tröstkanelbulle.

När jag kom hem så skulle Edgar sova en stund. Vi la oss i sängen och han snurrade rundor en stund tills han somnade. Han har börjat vilja somna själv. Ganska skönt. Så blir man inte så fast. Det är kanske mysigare så när man blir lite större. Mamma och pappas mage är inte lika bekväm längre.

Just när jag satt där med Edgar så ringde en sköterska från Endometriosteamet. Jag skulle berätta lite hur jag mådde och om blödningarna slutat. Det har de ju som tur är. Då kanske jag slipper dubbel dos Cerazette i alla fall. Jag mår inte bra av de. Jag frågade även om jag kunde få sluta med Lyrican för jag känner mig konstig av den. Vill vara mig själv!!! Hon skulle fråga min läkare och återkomma under veckan.

När Edgar vaknade så fick han äta macka och Klämmis Smoothie. Mums! Sen lekte och myste vi lite. (OBS! Orakade ben om någon nu känner för att zooma in 😂)

Jag har suttit en del med bloggen idag. Har lite roliga grejer på gång. Nu blev ni nyfikna va? Ni får kika in nästa vecka och se.

Vi hade tänkt gå ut idag men jag har inte haft lust konstigt nog. Har trivts bra här hemma. Kanske för att det äntligen är städat och fint? Jag har filmat Edgar lite och lekt i iMovie. Inte lagt ner någon större tid. Men bättre än inget kanske. Kul att ha lite videos också på honom. Blir mest bilder annars.

Det har börjat lukta konstigt i lägenheten. Mest på ovanvåningen. Det luktar gas. Jag tror det är avgaser utifrån för de har stängt av en fil i varje riktning så det bildas köer precis utanför. Hur undviker man att få in det??? Det verkar komma in fast att man inte har öppet. Det luktar likadant i tvättstugan och källaren. Även i en butik som jag var i. Så det måste vara det. Äckligt!!! Kan det vara farligt???

Nu har Edgar somnat och jag sitter här och har lite egentid. Det händer inte så ofta. Vad gör ni på er egentid? Har ni någon? Vi tänkte att vi ska införa 1-2 timmars egentid i veckan så man kan få pyssla lite med något kreativt för sig själv. Det är nog bra att få det. Man får ju inte glömma bort sig själv. Vi är ju faktiskt två som har barn. Så vi kan göra så. Lyxigt va? 😜

Ha en trevlig kväll! 💕

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Händelserik dag! Det där med avgaserna låter inte bra, inte för din lilla iallafall.🌸
nouw.com/ulvelotta
sillyme
sillyme,
Nej vi borde kanske flytta ut ett tag. Får nog höra med hyresvärden. 😕
nouw.com/sillyme
8barnochfru
8barnochfru,
Låter inge bra med värk, hoppas du slipper smärtan. Klart du ska unna dig Cola och bulle 😉
nouw.com/8barnochfru
ebbabrage
ebbabrage,
Så söta ☺️
nouw.com/ebbabrage