Oh Brother & bila med Alfons!

Igår var jag och Edgar själva hemma eftersom Jonas jobbade. Vi började dagen med gröt till Edgar och kaffe till denna mamman. Sen fick Edgar köra lite bil med Alfons där bak. Han kan gå lite framåt nu. Men han tänker nog inte på det. Sitter och hoppar lite så det rullar. Leksaker måste följa med. Men de åker ner på golvet direkt. Han tycker nog det är roligt att kasta saker.

Sen var Edgar lite trött igen. Här har han fått kläder på. Jag tänkte att han skulle sova en stund. Men han ville mest busa och bita mig i fingrarna. Det gör riktigt ont. Svårt att förklara för en bebis.

När Edgar busade i gåstolen eller på filten så passade jag på att sy lite. Det är roligt. Men det får bli enkla saker. De här lapparna har fått sitta kvar på symaskinen. Min vän Marcus var lite rolig en gång. Ha ha!

Full rulle på golvet. Igår var favoriten en bok i trä. Den har fina bilder, goda snören att tugga på och är rolig att slänga.

Till middag fick Edgar äta min hemmagjorda blomkål, tofu och tomatpuré. Den är smaskig tydligen. Han ville ha mer när den tagit slut. Så han fick äta någon majskrok och sen apelsin i matnappen. Jag vågade inte riktigt ge han en hel klyfta utan skal ännu. Är rädd för att han ska sätta i halsen. Helst när jag är själv hemma. Läskigt!!! Själv åt jag en micromat. Någon ny sort. En box med ris och röd currygryta. Den var faktiskt rätt god. Förutom att riset blir lite soggigt.

När Jonas kom hem vid 19:30 fick Edgar välling och sen sova hos honom en stund. Han somnade direkt. Tröttis! Vi passade då på att kolla Orange is the new black. Denna säsongen känns bättre måste jag säga. Lite spännande! Det händer något. Jag smaskade på ett choklad. Gottegris som jag är. Måste sluta äta godis så jag kan gå ner de sista 5 kg. Eller 10 som jag helst vill. Det går ju inte när man bara äter skräp. Skärpning!!! Jag säger alltid att jag ska ta tag i det när jag mår bättre. Men jag mår aldrig bättre. Så det blir väl en del tröstätande. Farligt!

Jag la mig ganska sent. Men somnade direkt. Snark!


❤️Magdalena❤️

  • Edgar

Gillar

Kommentarer

elinor
elinor,
Alltså han är bedårande 😍
nouw.com/elinor