Nytt med Babblarna & läskig bil!

Idag har det varit konstigt väder. Det började med lite sol. Så då passade vi på att vara ute och leka lite. Vi sparkade boll och lekte med lite andra grejer som vi hittade.

Edgar hittade en massa stenar som han la ut på gräsmattan hela tiden. Mindre kul om man ska klippa gräset kanske.

Storebrorsans gamla vattengevär hittade vi också. Det var lika stort som Edgar. Undrar om han kommer att tjata lika mycket om vattenkrig sen när han blir lite äldre.

Vi åkte till Maxi en runda och storhandlade mat. Skönt att ha lite hemma. Det blir alltid så dyrt när man handlar där för man hittar en massa som man egentligen inte behöver. Visst är det kul att gå på Maxi?

Edgar fick åka den här bilen sen när vi hade handlat klart. Men han tyckte den var läskig och skrek mamma mamma mamma. Så jag fick lyfta av honom. Han tyckte nog inte om att den rörde på sig.

En nöjd Edgar fick en spann med spade, räfsa och några formar. Med Babblarna på såklart!!! Den har jag kikat på innan och tänkt köpa till honom. Så nu får vi hoppas på lite bättre väder. För efter att vi hade vilat lite så började det blåsa mycket och regna lite.

Nu har vi precis ätit pastasallad. Jonas och Edgar är ute en runda. Jag orkade inte följa med. Tycker det är lite ruggigt ute. Brrrr!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer