Nyårsklänningar under 500:-!

Jag gillar att klä upp mig i något fint till nyår. Det får gärna glittra och kännas lite extra lyxigt. Brukar ni också göra det?

Vilken tycker ni är finast av dessa? Alla kostar under 500:-. Mer har jag tyvärr inte råd med just nu. Men funderar på om jag kommer i min gamla extremt glittriga klänning jag köpte för 2 år sen. Förra året gick det inte. Ha ha!

(Inlägget innehåller annonslänkar för Zalando)

❤️Magdalena❤️

  • Kläder

Gillar

Kommentarer

tsilod
tsilod,
Wow vilka fina. Hur ser din klänning ut?
nouw.com/tsilod
sillyme
sillyme,
min är full med paljetter! 😍
nouw.com/sillyme
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Älskar den sista svarta 😍
nouw.com/shinelikeapearl
sillyme
sillyme,
Min favorit också! 😍
nouw.com/sillyme
Sofia
,
Ju mer glitter desto bättre!!! Jag har ett förslag till dig. Vi har liknande problematik. Endo och en massa smärtor, magproblem mm. Jag har tidigare ätit ganska strikt kost i några månader och mådde då fantastiskt i jämförelse. Sen tappade jag det pga graviditet och annat. Men, jag vill köra igen fast skulle behöva en partner 😊. Jag tror det skulle vara en natt och dag förändring för dig också, annars skulle jag inte föreslå det. Orkar du haka på efter nyår? Paleo-kost strikt i en månad. Inget socker ( bara bär och lite frukt), inget gluten, inga mjölkprodukter. efter en månad vet man hur man mår. Då brukar det räcka med 80 % bra och så kan man slarva lite på 20%. Vad säger du? 👍