Nya gardiner!

Något av det mest tråkiga man kan sy är nog gardiner. Men ändå blir man så glad när de är klara. För lite nytt piffar alltid upp. Som t ex dessa gardiner i vårt annars tråkiga kök. Jag sydde klart de idag. Jonas var snabb med att hänga upp de så jag slapp klättra. Sen har han putsat fönstren också. Så det var inte bara mig som de inspirerade. Tyget har jag fyndat hos Rosa Huset.

Helt plötsligt svämmar det över med sömnadsidéer i mitt huvud. Så pass att det blir för mycket och jag inte kan bestämma mig. Det är nog det här vårvädret som gör det. Jag vill sy nya klänningar, blusar, tröjor och jackor. Jag har en lista på allt jag vill sy. Det är bra för att lätta på tänkandet.

Jag tror att jag blir lite stressad också eftersom jag inte har mått så bra de senaste dagarna. Först var Edgar sjuk med jobbig hosta och lite snuva. Jag har haft lätt feber i en vecka men inget verkar vilja bryta ut. Så jag känner mig hängig i kroppen men pigg i huvudet. En jobbig kombination.

Nu börjar snart Mellon. Ska ni titta? Vi följer det även om det kan bli lite drygt ibland. Många låtar är mindre bra om man säger så. Det var nog först förra lördagen som där var någon som jag kände var ok. Men sen har jag en lite alternativ musiksmak också.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Gud va läckra 😍🤩😍

nouw.com/mariasvardag
sillyme
sillyme,