Samarbete

  Nya byxor på g & filmmys!

  Igår var vi ute en runda och handlade. Jag tyckte att kylen ekade lite tomt. Frysen ännu mer. Men den får vi fylla på en annan dag. Jag tror vi åker till Willys för där är billigare.

  Edgar hade på sig byxorna med luftballonger som jag har sytt. De är lite svåra att matcha till något. Svart funkar ju till allt men det har inte Edgar så mycket. Det fick bli Pippitröjan för den har samma röda färg.

  När Edgar vilade så passade jag på att klippa ut tyg till de nya byxorna som jag vill göra. Jag har en idé som jag tror kan bli fint.

  Edgar sov bara i 45 minuter så jag hann bara precis klippa ut det.

  Edgar leker väldigt mycket med Duplo just nu. Helst gubbarna. Jag funderar på att fixa små sängar till de för han gillar att natta de under en tygbit som han har fått av mig. Men var kan man få tag på det?

  Efter Edgars vila så gjorde vi pizza. Jag brukar ha bejkonbitar på för det blir så gott. Denna gång blev det ananas och bearneisesås också. Edgar åt upp hela biten. Det är jättegott, sa han. Vad bra. Jag blir så glad när han äter. Han har inte riktigt tid med det.

  Sen hade vi filmmys och åt popcorn. Det får vara min och Edgars egentid. Lördagsmys med film och smask. Mysigt. Vi tittade på Pettson & Findus.

  När Jonas kom hem så var vi rätt trötta. Så Edgar kom i säng i tid för en gång skull. Men han ska lyssna på många böcker innan han somnar. Jag får nog sätta en gräns där också. Han ska lyssna igenom alla 5 Babblarnaböckerna och sen får jag välja en. Jag brukar ta Bamse eller Alfons Åberg som är lite längre. Mumin lyssnar vi också på ibland. Samt Bosse och Bella eller Kjelle.

  Jag kollade på en serie när de andra hade somnat. Workin’ Moms som är ganska kul.

  ❤️Magdalena❤️

  Gillar

  Vegetariskt