Nya blöjor!

Vi har börjat använda en ny sorts blöjor. Libero Touch byxblöja. De är jättebra och verkar så sköna att ha på sig. Jag trodde inte att byxblöjor skulle vara något. Men efter att ha testat de två som vi fått hem via Liberoklubben så blev jag väldigt positivt överraskad. De är så mjuka!!! Perfekta nu när Edgar ålar omkring och inte är still en sekund.

Vad använder ni för blöjor?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Fick också hem i brevlådan, har dock inte testat den, men ska utan tvekan köpa. Annars kör vi allt från libero, bamse och coops blöjor 😊
nouw.com/jeenyrosen
sillyme
sillyme,
Jag gillar dem. De är lite dyrare bara. Men känns bra nu när han inte är still en sekund. 😜
nouw.com/sillyme
LittleMrsD
,
Vi kör på libero comfort byxblöja. Funkar jättebra. Däremot har vi haft en del läckage på natten så funderar på att ha en annan om nätterna.
sillyme
sillyme,
Har inte testat de. Var emot byxblöjor först. Tyckte det verkade krångligt. På natten kanske man bör ha vanliga. Kanske! Man får testa sig fram. 😊
nouw.com/sillyme
Emma H
,
Vi kör oxå byxblöjor sen en månad tillbax funkar toppen när hon rör på sig så mkt. På natten blir det vanlig blöja. Vi köp Pampers som jag gillar bättre än Libero av ngn anledning.
En Malin
,
Vi använder Libero byxblöja, började så fort ungarna kom upp i storlek 4. Så smidiga att använda tycker jag, och mer rörelsefrihet för lilla gumpen. 😊 Fast på nätterna använder vi Comfort, känns som att de sväljer mer, det kan nog behövas eftersom vi inte byter på hela nätterna. Vi har gjort samma på dottern och sonen, har hört att Pampers ska passa bättre på pojkar men vi har inte märkt nån skillnad: Libero har funkat bra på båda.
Mirre- Sweetwords,
Dem hade vi med i början, men valde bort för de var så dyra och de andra fungerar med
sweetwords.se
biabia
biabia,
Jag kör minstingen 😍🙌🏻
nouw.com/biabia
sillyme
sillyme,
Är de bra? 😊
nouw.com/sillyme
sillyme
sillyme,
Måste testa!!! 😊
nouw.com/sillyme
biabia
biabia,
Ja dom är fantastiska 🙌🏻 Bra passform, bra pris, håller tätt, luktar inte på samma sätt som exempelvis libero eller andra kan göra. Dom är skitbra
nouw.com/biabia
biabia
biabia,
Ja det tycker jag!
nouw.com/biabia
Millasmat
Millasmat,
Vi tyckte också de var bra till en början. Sedan började sonen springa och då fick han skav på snoppen och pungen. Kanske var han för smal då han är lite smal men då testade vi istället Pamper byxblöja och de har mer plats för snoppen så vi fick byta märke.
nouw.com/millasmat
sillyme
sillyme,
Vi måste testa de också! Tack för tipset! 😊
nouw.com/sillyme