Ny bilbarnstol & tjocka jag!

Idag tog vi bilen och körde till Mobilia. Planen var att gå inom Babyproffsen och titta på en bilbarnstol till Edgar. Vi fikade lite först. Men Edgar somnade den lilla biten på väg dit så jag packade ner lite fika. Men han vaknade precis när vi skulle gå så han fick också fika lite. Det var ju tur.

Sen kikade vi på kläder att ha på oss på begravningen. Jonas hittade ett par byxor och en slips. Jag hittade en blus. Edgar fick en tröja med en panda på. Men den ska han nog inte ha på sig då.

När vi var klara på Mobilia så blev klockan så mycket så vi fick gå till bilen. Vi hade parkerat vid Elgiganten för vi hade tänkt gå inom där också. Men det blev lite väl mycket.

Först åkte vi och tvättade bilen. Sen blev det ett besök på Babyringen istället. Där fick vi bra hjälp och tittade på några olika bilbarnstolar.

Vi fastnade för den här. En Britax Max Way. Det fick bli en blå för den var billigast. Nu ska den bara installeras. Vi orkade inte göra det när vi kom tillbaka. Där var så mörkt i garaget så vi får ha en ficklampa med. Den ska spännas under sätena. Vi har inte tänkt på att man kan ha den i mitten där bak. Men det är ju mycket säkrare. Så där ska den få vara. Så sitter jag ännu närmare Edgar.

Jag köpte denna blusen. Men vet fortfarande inte vad jag ska ha till. Jag ser så tjock ut i allt. Hatar det. Det är inte kul att köpa kläder just nu. Jag måste verkligen sluta äta en massa kakor och godis. Jag mår inte bra av att se ut så här.

När vi kom hem var vi så trötta så vi orkade inte tvätta. Jag är fortfarande trött i kroppen. Det blev lite för mycket. Jag som skulle packa och fixa lite.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Nillans
Nillans,
Snygg blus !
nouw.com/nillans
Lika
,
Man ska inte klä sig över hur man ser ut utan hur det känns. Det tycker jag är bra. Känns tröjan bra så är den bra. Tjock är inget negativt. Men det är svårt