Nu hände det igen!

Godkväll!
Hur är det med er? Jag har fått mer bäckensmärtor igen. Jag får verkligen inte bära för tungt. Något som de informerar väldigt dåligt om efter en hysterektomi. Tur jag har en superbra grupp på Facebook där andra berättat om sina erfarenheter. Men nu börjar jag må bättre igen. Tur det för någon hjälp från min läkare fick jag inte. Men jag ska få träffa en sjukgymnast i Endometriosteamet igen. Jag behöver verkligen Mediyoga eller vattengympa. Hoppas hon kan hjälpa. Hon själv har väldigt bra mediyoga för oss med Endometrios.

Dåligt mående ger dålig uppdatering. Så får det vara. Men jag har ändå haft på mig något hemmasytt varje dag i maj än så länge i alla fall.

Idag har jag en kjol på mig som är lite speciell och extra fin tycker jag. En pennkjol med volang. Dagny heter mönstret och kommer från Modelli. Tyget kommer från Pysselnabon och är designat av Nygårda Textiles.

Några dagar har jag inte orkat fota heller. Men nu är snart maj över och då utmaningen Me Made May. Så jag behöver kika igenom garderoben vad som finns kvar som jag vill visa.

Jag och Edgar har en lugn vecka då han är lite förkyld. Så vi pysslar och spelar spel.

Jag väntar på att Arbetsförmedlingen ska godkänna företaget som jag vill göra min arbetsprövning hos. Jag hoppas så för det kan leda till en anställning sen. Håll gärna en tumme eller två.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Ja den var supersnygg den kjolen med grammofonerna på 👍

Min dotter fick en endometrios diagnos och hon var helt förtvivlad att hon aldrig skulle kunna få barn hon åt tabletter som dövade smärtorna men som tydligen inte finns längre men så blev hon gravid iaf och smärtorna försvann och sen efter ett par år kom smärtorna tillbaka men när hon blev gravid igen då försvann smärtorna återigen men kom tillbaka, verkar som att läkarna bara gissar lite till höger och vänster? Jag tycker att det borde väl finnas resurser och kunskap att lösa detta smärtproblem som så många har?

nouw.com/svullo
sillyme
sillyme,

Tack! 🙂 Det Endometrios kan yttra sig på lite olika sätt. Själv hade jag väldigt ont under graviditeten också. Nu har jag gjort en hysterektomi och mår lite bättre i alla fall. Får hon ingen bra hjälp? ❤️

nouw.com/sillyme