Nice Cream & Tjuvkik!

Edgar gillar verkligen sin fåtölj. Han klättrar upp i den hela tiden. Men han har inte riktigt tid att sitta där en längre stund.

I morse vaknade jag med migrän så det blev inte så mycket gjort för min del. Edgar och Jonas städade och jag satt mest och tittade på. He he!

Edgar vaknade tidigt idag så han var redan trött vid 12 igen. Han hann precis lägga huvudet mot mig så somnade han. Det tar på krafterna att städa.

Sen när Edgar hade vaknat så gjorde Jonas Nice Cream till oss. Mums vad gott. Två frysta bananer, ett paket jordgubbar och lite cashewdryck mixades ihop. Nom nom!

Sen gick vi till Ica och handlade lite och hämtade detta paket från Matsmart. Jag filmade under tiden vi packade upp. Jag ska lägga ut det sen. Hoppas ni är nyfikna.

Edgar tycker det är jättekul med paket. Helst såna här stora. Soya tycker också det är kul. Men hon vill mest ha lådan.

Här kommer ett litet tjuvkik på vad som fanns i. Något att bygga torn med. Hurra tyckte Edgar. Samt hans favoritkex.

Ikväll fick Edgar bada lite. Härligt! Jag är också sugen på ett bad. Men då måste vi plocka bort hela skötbordet först. Så det blir ett litet projekt.

Edgar la sig vid 9 ikväll. Sen har jag och Jonas tittat på något avsnitt av Bates Motel säsong 4. Jag tycker jag känner igen det. Skumt! Har de redan visat det på SVT tro så jag har sett det där?

Nu ska jag sova! Godnatt!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer