Newbie & en typisk måndag!

Idag har det varit en typisk måndag. Både jag och Jonas blir alltid så trötta efter helgen. Jonas för att han jobbat och jag för att jag varit själv med Edgar mycket.

Edgar vaknade redan 6:20 så då var det bara för mig att gå upp. Jonas fick sova ut lite. Efter gröten verkade Edgar redan trött. Men nej, han ville inte sova. Så han och Jonas läste bok istället.

Edgar har busat rundor en massa idag. Kryper och går överallt. Han kan hålla i en hand nu när han går. Men verkar tycka att det är lite läskigt. Men med gåvagnen går han runt med snabbt. Även tåget har han gått med även om det välter lite lättare.

När han inte trycker på alla leksaker som låter samtidigt så gillar han att sitta så här och leka med en sak. Vrida, vända och tugga lite.

Idag fick han ha på sig sina nya kläder från Newbie. De är så söta!!! Byxorna var lite stora ännu. Han har oftast en storlek större i tröjor än i byxor. Kortbent som sin mor.

Det var inte lätt att få till en bra bild på byxorna med räven på rumpan. Han är inte still en sekund!!!

Till sen lunch åt vi pannkakor. Jag gjorde de på Oatly iKaffe och det blev jättegott. Det var första gången som Edgar smakade hemmagjorda pannkakor. Han tyckte det var jättegott. Till det så hade vi varma hallon. Mums!!! Edgar fick lite banan också.

Ikväll har vi tvättat. Det är alltid så tråkigt och omständigt. Hoppas hissen är klar tills nästa gång. För jag orkar inte bära den upp och ner 4 våningar. Orkar ju knappt gå i trappan utan att bära något.

Nu sover Edgar gott, hoppas jag. Den blev nog 21:30 innan han somnade. Han var jättepigg... NOT!

Imorgon ska jag träffa Endometriosteamet. Det ska bli intressant och lite nervöst. Jag vet inte vad jag vill förutom att bli smärtfri. Det blir jag nog tyvärr bara av smärtstillande. Men det är inte bra att gå på ett längre tag.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer