Nervositeten, rädslan & hoppet!

Hej!
Imorgon är det dags för min operation. Jag vet inte om jag har skrivit ut det tidigare. Vilken dag. Jag känner mig väldigt nervös och orolig. Jag vet att det är en rutinoperation för de. Men för mig är det inte det. Jag tycker att bukoperationer är extra läskiga. Jag gillar inte att vara nedsövd. Tänk om något händer?!? Nä! Så får jag ju inte tänka. Då kräks jag.

Jag ringde till avdelningen innan idag. Jag berättade att jag var väldigt nervös. Att jag brukade vara kaxig och låtsas som att allt var ok. För att sen bryta ihop i operationssalen. Jag ska få lugnande. Jag ska t om få komma dit redan vid 8 och få lugnande. För operationen blir eventuellt inte av förrän vid 12. Jag ska ringa ikväll och få den exakta tiden. Det känns ju bara extra jobbigt att gå runt här hemma och vänta. Inte få äta eller dricka. Det är jobbigt. Så lugnande och smärtstillande tack.

Det känns bättre.

Jag vaknade med migrän idag igen. Fast att jag har sovit bättre. Tur att kroppen inte vet om vad som ska hända imorgon. Antar att jag kommer att få tokmigrän efteråt. Jag är så känslig för hormoner. Samt väderomslag. Hej sommar! Kanske migränen blir bättre eller kanske t om försvinner helt sen. Det hade ju varit underbart.

Jag har precis sytt klart den här byxkjolen. Visst blev den rolig? Men vad ska jag sy nu? En klänning kanske? Jag orkar inte med några större projekt just nu. Så det får bli något enkelt. Samt egosömnad. För det får mig att må bättre.

Min bästa vän hörde av sig. Fast att vi sällan hörs av nu för tiden då vi båda har fullt upp med familj och annat samt bor i olika städer. Så är ändå hon den som alltid finns där. Som nu. Hon ska komma ner och hälsa på sen någon dag efter operationen. Jag blev så glad. Så nu har jag något att se fram emot. Ja och såklart att få må bättre. För det SKA jag göra efter operationen. När jag har läkt klart.

😍😍😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Att genomgå en operation är troligen igen klackspark för någon av oss. jag IVA syrra och Kärleken är narkosläkare inte gjorde det mig lugnare när jag skulle opereras. Nu håller vi tummarna att du kommer att må mycket bättre när det väl är gjort och du är igång efter konvalecenten
nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,
Nej det är ju omtumlande för alla. Tack!!! 🌸💕
nouw.com/sillyme