Nervös inför OP!

Hej hej!
Jag har precis pratat med en sköterska i Endometriosteamet och sen en sköterska på Kvinnokliniken. Nästa vecka ska jag opereras. Jag känner mig så nervös. Det hela har gått så snabbt nu. Jag var inte alls beredd på det. Men det är kanske lika bra. Så hinner jag inte fundera så mycket.

Jag har inte riktigt landat ännu i att det blir så snart. Det känns som att jag behöver göra det. Men jag vet inte när eller hur. Idag är jag hemma med Edgar för han kände sig lite krasslig i morse. Jag ska jobba lite senare istället. Men helst vill jag bara lägga mig i sängen och sova. Att gå runt med ångest och tänka en massa gör mig trött. Men det är väl bra att jag får något att göra.

Jag har ett stort kontrollbehov. Det är nog därför som jag mår dåligt. Jag vill planera. Vara beredd. Det känns stressigt.

Jag ska ta lite prover två dagar innan operationen. Sen ska jag ringa kvällen innan och få en tid när jag ska vara på plats.

Det känns lite bättre nu när jag har pratat med de. För det var lite saker som jag funderat på. Jag kommer t ex att få sova där någon natt. Minst en. Så jag behöver ha med mig lite grejer. Men vad är bra att ha med? Mobil och laddare i alla fall. Får man ta med Edgar? Hi hi! Antar att de inte får komma och hälsa på mig i dessa tider. Det känns också tungt. Att vara där själv. Jag får ev sova där natten innan också om jag vill. Så kan jag få lugnande och sömntabletter. Kan nog behövas.

Nä nu ska jag tejpa ihop ett nytt mönster som verkar roligt att sy. Så har jag något att göra. Sömnaden är bra nu. Då släpper alla jobbiga tankar.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Hoppas att allt kommer att gå bra. Stor kram ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
sillyme
sillyme,
Tack! ❤️
nouw.com/sillyme
Ulvelotta
,
Det fixar du. När jag gjorde op och tog bort min hudcancer, då vägrade jag att sova kvar. Jag fick tid 07 på morgonen och Micke hämtade mig vid 16. Men vet inte alls hur långt du har till sjukhuset, så kanske är det skönt att sova där? Men som patient har man möjlighet att välja bort övernattning. 🤞🏻 håller tummarna. Kram
sillyme
sillyme,
Jag måste tyvärr sova där pga stor blödningsrisk och smärta. Jag tycker det känns tryggt. Vid mina andra 2 bukoperationer har jag fått åka hem samma dag. Stressigt och jobbigt. ❤️
nouw.com/sillyme