Nej nej nej & kan själv!

Igår var det bus här hemma från morgon till kväll. Edgar hittade en filt som han busade med.

Jag tycker dagarna flyter ihop lite. Måste nog hitta på något varje dag. Inte bra att gå hemma hela tiden. Men där är ju också lite att fixa med. Jag vek en massa tvätt som hade "glömts bort", ha ha eller struntats i heter det. Vi är verkligen så dåliga på det!

Jag hämtade ett paket som kommit från Kökets Box. Alltid så spännande. Vad som fanns i kommer upp senare idag!!! Jag är jättenöjd!!!

Edgar har tittat i böcker igår igen. Han tröttnar aldrig på det. Där finns ju något nytt hela tiden.

Edgar vill gå hela tiden vilket inte min rygg pallar med. Så han fick testa gå med gåstolen. Det gick väl ganska bra men lite för snabbt. Jag försöker kommer på något han kan gå med.

Till mellis på eftermiddagen åt vi en god smoothie som Jonas gjort. Mums den var god!!!

Edgar kan dricka själv från sin Babblarnamugg för där är lite större hål i den. Han drack upp allt på en gång. Slurp!!!

Efteråt bad han till matguden om mer smoothie. 😂😂😂

Edgar har börjat härmas mycket. Vi frågar honom om han är stark och visar så gör han så här och morrar. Hi hi! Sötisen! Räcka ut tungan är en annan rolig grej att härmas med.

När vi lagade mat fick han bita lite på sin bitring från Darling Eco. Han blir lite rastlös annars av att sitta där. Till slut blev det Babblarna på telefonen så vi kunde göra klart maten.

Det blev vegetarisk kalops. Går det? Klart det gör. Det är kryddpeppar och lagerblad som gör den goda smaken. Jag gjorde på Quornbitar. Testa det för det blev såååå gott. Lite inlagda rödbetor på det. Edgar var nog lite för trött för att äta.

Edgar vill inte bli matad mer. Han har väl kommit på att det är roligt att äta själv. Vi testade först med skeden. Men det gick inte så bra. Så han fick plocka med händerna. Men det gick inte heller så bra. Jag hade småmosat det för att det skulle vara lättare för honom att äta. Men han vill nog plocka bitar själv. Jag längtar tills mitt nya samarbete kommer. Det kommer bli perfekt!!! Spännande?

Jag var så trött så la mig ganska tidigt igår. Har sovit hårt och drömt en massa konstigt. Det går inte ens att förklara.

Nu fick jag kaffe på sängen så jag kan börja denna dag!!! 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Kan rekommendera de där haklapparna från Ikea som är med ärmar. Så kan de kladda på 😊 Vi brukar göra så ex att om vi ger tomatsås o pasta att vi matar tomatsåsen/röran och sen får hon kladda med pastan själv. Så blir det inte så kladdigt runt munnen o ansikte med mera 😊 Sen vet jag en pappa som jag träffade på öppna förskolan som hade problem med ryggen att han tog ett tyg(tänk lakan) och satt runt bröstet och under ärmarna på barnet för att gå träna o kunna gå upprätt.
sillyme
sillyme,
Vi har en liknande sån men den är lite stor. Men får nog testa iaf! 😜 Åh! Tack för tipset. Måste testa det!!! 😍
nouw.com/sillyme