Nej nej nej!!!

Edgar somnade vid 22. Sen började jag och Jonas titta på Black Mirror säsong 4. Den var riktigt spännande. Helt plötsligt hör jag något konstigt ljud från sovrummet och rusar in. Då sitter Edgar upp i sängen och gråter helt nerkräkt. Neeeej!

Så det var bara att ta upp honom och lugna honom och tvätta av honom lite. Jonas tog bort hans sängkläder. Sen satte vi oss i soffan och myste tills det var dags igen, och igen, och igen. Jaha! Vinterkräksjuka!

Då säger Jonas att han mår illa och springer in på toa. Jaha! Då var det bara jag kvar då. Så här sitter jag uppe och vakar över Edgar som sover bredvid mig. Min mage bubblar lite men det kan bero på all mjölkchoklad jag tryckte i mig.

Hoppas jag slipper det! Det vore ju så hemskt om vi alla tre fick det samtidigt i alla fall. Jag hade det i våras och då slapp de andra det.

Har ni några tips? Edgar blir så ledsen och rädd. Förstår ju inte varför det kommer upp från munnen. Hur kan man underlätta för honom? Jag håller en handduk under honom när han kräks. Sen gosar han med den och somnar om igen. Liten! Åh! Det är ju så hemskt!

Nu ska jag smyga ut i köket och se om jag hittar några vitpepparkorn. Kanske det hjälper. Men tror knappt det. Jag har kräk över hela mig.

Precis när jag skrev detta så vaknade Edgar igen! 😢

❤️Magdalena❤️

  • Sjuk

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Anledningen till att jag inte skaffar barn på grund av Sjukdomar dom får å så 😟 trodde det fanns Vaccin mot det nu för dom Små ....
nouw.com/fobibella
SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Høres utrolig kjedelig ut! God bedring til alle <3
nouw.com/sarahhsofie
8barnochfru
8barnochfru,
Åh nej 😩 krya på er. Vet hur jobbigt det är. När jag precis va nyförlöst med barn nummer 4 åkte hela familjen på det. Trodde aldrig vi skulle överleva, men det gick. Hoppas det är bättre idag 💖
nouw.com/8barnochfru