Nästa vecka!

Hej!
Hur mår ni? Jag mår bra. Är lite rastlös bara. Vill göra något roligt. Så tror att jag ska börja på en ny klänning.

Det känns roligt att sy något nytt inför morgondagen. Då ska jag på ett infomöte om Kultur på recept. Jag har skrivit om det i ett tidigare inlägg. Det känns både roligt och lite nervöst. Vi kommer att vara en grupp på runt 12 personer. Vilka är de? Vi alla lider av ångest och depression så alla kommer nog att vara lika nervösa. Så får jag tänka. Det ska bli kul att träffa nya människor.

Jag tycker alltid det är så jobbigt med första intrycket. Brukar ni tänka på det? Hur vill jag att andra ska se mig? Det är ju inget man kan kontrollera. Men ändå känns det jobbigt.

På tisdag ska jag till något som heter Levnadsvanemottagningen. En person där hjälper mig med att komma igång med träning. Jag har fått gå på vattengympa. Det gillar jag. Men jag missade några gånger då vi var sjuka mycket i höstas. Jag får se vad hon mer kan erbjuda. Kanske mediyoga?

På onsdag ska jag prata med min jobbcoach. Han är bra tycker jag. Jag har precis skaffat LinkedIn. Nu ska jag bättra till mitt CV. Ändra design och skriva ett bättre personligt brev.

Resten av veckan har jag inget planerat. Hoppas det fi a vädret fortsätter nästa vecka. Jag känner mig piggare då.

❤️Magdalena❤️

Gillar