När det inte blir som man tänkt!

Idag gick jag upp vid 8. Edgar fick äta lite gröt och sen sova en stund. Han är lite hängig. Tror det är tänderna som bråkar och gör så att han inte får sova. En sjätte tand är på väg.

När han vaknade blev det mellis. Efter det hade vi tänkt gå till Öppna Förskolan. Men det blev inte så. Jonas började känna sig förkyld så det var dumt att gå dit då. Samt Edgars bråkiga tänder och min rygg som inte orkar några längre stunder.

Så jag och Edgar gick bara ut en liten runda och handlade. Tänkte testa om ryggen orkade bära. Det gick rätt så bra. Men när vi kom hem igen blev det värre. Så jag får nog vänta med det ett tag.

När vi kom tillbaka så var Edgar trött igen och fick vila lite. Men så fort vi lägger honom i sängen så vaknar han igen. Så har han inte gjort på ett tag.

Sen blev det bus i leksakskorgen. Han hittade sin spegel och stod och speglade sig så här ett tag. Vi undrade först vad han gjorde. Sen blev han för ivrig och stod på huvudet rakt ner i korgen. 😂

Till kvällsmat gjorde jag crepes med champinjoner och tofu. Det tyckte alla blev gott.

Jag bytte blöja på Edgar för en stund sen. Kände att något blev blött och skrek till. Då tittade han på mig med stora ögon och började skratta. Busungen kissade på mig. Han är så medveten om det så vi måste köpa en potta. När har ni börjat potträna era små?

Nu slappar vi i soffan. Edgar var lite övertrött efter för lite sömn under dagen. Men nu sover han hos Jonas. Vi får se om han vaknar i natt igen.

Får se om vi hittar någon film på Netflix! Har ni något tips?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Vi började när hon var 6 månader att sätta henne på pottan efter varje måltid plus när vi byter blöja. Nu bajjar hon nästan alltid bara på pottan eller över toan om vi är på vift. Bajjar hon inte på pottan så brukar hon iaf kissa. Just nu är de ju mest en kul grej men om ngn månad ska vi börja lite mer på allvar.
Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Tips på film via Netflix har jag inga men däremot serie 😍 Har nyligen kollat klart på Ironfist 👏🏼 För mig var denna serie spännande ifrån början till slut 🤗
nouw.com/egenodlatärdetbästa