Nappjakt & slicka tallriken!

Idag tänkte jag först att vi skulle gå ut en runda. Men nej. Det har blåst jättemycket och varit kallt. Solen har varit framme en del och den lockade ändå. Men sen kom det snö helt plötsligt. Så vi har lekt här hemma istället.

Vi har läst Pino ett antal gånger och Edgar har målat med sina kritor. Han tycker det är så roligt.

Jonas jobbade tidigt idag för han skulle iväg på fest med jobbet ikväll. Precis innan han kom så kände jag mig snurrig i huvudet igen. Jag som trodde det var en medicin som gjorde det. Men det är tydligen ett nytt tecken på att migrän är på gång.

När Edgar skulle vila vid 13 så passade jag också på att göra det. Men det hjälpte inte så det fick bli en migränspray. Sen kändes det bättre efter ett tag.

Efter lite mellis så passade jag på att koka lite nappar. Det var ett tag sen sist. Vi gör det inte lika ofta längre. Man undrar alltid var alla nappar tar vägen. Oftast ligger det ett gäng under soffan. Ibland hittar man de på konstiga ställen som i ugnen eller bland plastpåsarna. Här fattas det ändå några. Jag som nyligen letat saker under soffan.

Sen har vi lekt med dessa klossar. Idag klarade Edgar av det jättebra att lägga de rätt. Men han blir lätt sur och ger upp om det inte går direkt. Så jag försöker peppa honom. Det var kul ett tag.

Till kvällsmat åt vi pannkakor. Det är inte lätt att komma på något att äta som Edgar vill ha just nu. Men han har ätit ganska bra idag. Macka med mjukost är en favorit. Han fick även testa en ny måltid som klämmis från Alex & Phil. Först ville han inte ha den. Men lite senare gick den ner. De är bra för de innehåller både linser och quinoa. Samt en massa grönsaker och rotfrukter. Har ni testat de?

Det var så gott med pannkakor med hallon att Edgar slickade tallriken efteråt. Bra betyg va?

Jag hatar ljuset i köket. Bilderna blir så konstiga. Jag försöker ändå redigera de. Det är nog dags att byta lampa där.

Ikväll har vi myst lite och tittat på tv. Nu sover Edgar och jag sitter själv i soffan. Jonas är fortfarande iväg. Hoppas att han tar det lugnt för han ska jobba imorgon. 😜

Nu ska jag passa på att kolla någon serie som bara jag gillar. Men jag vet inte riktigt vad. Någon Feel Good hade suttit fint. Har ni något tips?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer