Myshörna & Den ovälkomna gästen!

Bättre sent än aldrig! I lördags var jag och Edgar själva hemma. Edgar och Soya hade mys i myshörnan. Vi lekte med Lära-gå-vagnen en del. Han blir så arg när det tar stopp. Jag passade på att fota lite samarbeten när Edgar vilade. Sen flöt dagen mest på. Edgar var förkyld så jag ville inte gå ut med honom. Det var bättre att stanna hemma och vila.

I söndags morse satt Edgar i myshörnan och tittade i en bok. Snart kan vi nog göra vid ordentligt mys under trappen. Måste bara komma på hur vi ska sätta för hålen i trappen så där inte kommer ner en massa smuts. Katterna springer upp och ner och dammar och har sig.

Till frukost hade jag tänkt göra mackor men hade glömt att de var slut. Så Edgar fick sitta med en tom tallrik medan jag bakade. Han fick några majskrokar att leka med så länge.

Jag bakade scones!!! Mums!!!

Vi var så trötta igår. Edgar ville sova vid 9 så då gick vi och la oss i min säng. Jag kände mig lite frusen och kröp också ner under täcket. Sen somnade vi båda och sov till 12:30. Vad hände där??? Vi behövde nog sova.

Sen hade vi hemmamys och tittade på lite tv blandat med gå-vagnen och annat.

Till middag blev det en favorit. Sojakorv. Edgar tycker det är jättegott. Potatiskroketter var ingen hit. Han verkar inte gilla potatis. Det blir nog lite torrt i munnen. Vi får kanske testa sötpotatis istället eller någon annan rotfrukt.

Sen fick det bli ett bad och pyjamas på. Vi satt på golvet en stund och tittade i denna bok. Han lärde sig hur man skulle trycka för att den skulle spela musik. En rolig bok med fina bilder och musik från olika länder.

Idag har jag varit hos psykologen från Endometriosteamet. Jag fick en hemuppgift. Att träffa en vän själv någon dag. Vem vill ses?

Sen har vi tvättat. Hatar det för man måste gå ner 4 våningar och ut på trottoaren och sen ner i källaren i trappen bredvid. Så omständigt!!! Men snart är väl förhoppningsvis hissen bytt. Men jag vågar inte tro på att det "bara" ska ta 4 veckor.

Jag har känt mig trött och hängig hela dagen. Nu ikväll kom den ovälkomna gästen och flyttade in i min näsa. Förkylningen!!! Blä! Hoppas den går över snabbt.

Imorgon har vi inte så många planer. Kanske hämta ett paket fullt med kläder som vi har beställt. Kanske gå till en musikaffär. Vi behöver lite nya sladdar.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer