Mysa med allt & en bråkande blogg-app!

Idag har jag och Edgar varit själva hemma. Jonas har jobbat extra. Vi gick upp vid 7. Sen gjorde jag gröt vid 8:30 men den ville Edgar inte ha. Har han tröttnat? Tycker han inte om den gröten? Han fick äta en macka istället. Sen var han så trött igen så det blev vila.

Vi har haft en riktigt slapp dag. Det behövdes efter Öppna Förskolan igår. Edgar blir alltid så trött dagen efter vi har gjort något. Så det var bara att bädda ner sig hos katten Saga.

Efter vilan blev det lite bus. Edgar fick mersmak av att gå själv från gårdagen. Så han har gått runt med denna pall. Blev jättesur varje gång det tog stopp. Ni får kolla min video på youtube.

Så här glad blir man när man får en ny napp från Twistshake. Han har velat ha de sen igår när jag hämtade paketet. Men var tvungen att koka de först ju.

Hm! Vad ska jag nu hitta på för bus???

Efter lunchen blev det kel med katten och filten. Edgar har blivit gosig av sig. Han gillar mjuka saker och ska kela med de. Så söt!!!

Sen gick vi till Coop en runda för kylskåpet ekade tomt. Där hittade jag kanelbullar för 5:-. Det var man ju tvungen att ha på Kanelbullens Dag. Har ni ätit kanelbullar?

Jag var lite trött och fick migrän. Ville vila lite men det ville inte Edgar då. Han ville busa istället. Så det var bara att ta en migränspray och hoppas på att det skulle släppa. Det gjorde det efter ett tag.

Gosa med Tummen-filten gick också bra!

Lilla Tjockistigern fick också lite gos!

När Jonas kom hem så somnade de två i sängen. Jag passade då på att göra lite videos.

Sen åt vi potatismos och Quornbitar till middag. Edgar gillar Quorn men är inte så förtjust i potatismos. Tror det är konsistensen han inte gillar. Det är ju lite torrt.

Nu hänger sig appen hela tiden så jag vågar inte lägga upp fler bilder. Gör den det för er också?

Edgar somnade efter att vi läst bok om Mowgli. Men vaknade igen och vägrade somna. Han fick en flaska välling till. Verkar ha lite ont i magen. Hoppas att han inte fick något dumt med sig från Öppna Förskolan igår.

Nu ska jag nog snart lägga mig. Kanske det blir ett avsnitt Lucifer innan.

❤️Magdalena❤️

  • Edgar

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Men alltså vilken sötnos! Speciellt den bilden där tänderna kommer fram 😃 Låter som en skön dag iaf, sådana behövs! 😊
nouw.com/angelicaelversson
MiichelleAxelsson
MiichelleAxelsson,