Mycket ont & lite sömnad!

Hej!
Min rygg har pajat helt. Var hos sjukgymnast i torsdags. Hon trodde jag hade en nerv i kläm. Så hon tyckte att jag skulle använda kryckor ett tag och ta det lugnt. Jag orkar inte göra så mycket. Så jag ligger mest i sängen med värmedynan.

Men jag började må lite bättre igår. Så då sydde jag denna Pokémontröja till Edgar som fyller år på onsdag. Han ska få den nya boken med Musse & Helium också samt en tröja med de. Kika in hos Liten & jag om ni också gillar Musse & Helium. Känner ni inte till de böckerna så tipsar jag om de. Fantasy för mindre barn som är riktigt bra.

Jag mådde bättre idag också så då började jag på ett par Findusbyxor till Edgar. De kan han ha på Halloweenfesten på förskolan och om han vill klä ut sig fler gånger. Jag ska sy fast ett hängsle med en stor knapp fram. Sen hittade vi en gammal kattsvans här hemma. Jag tänker att man kan fästa den på något sätt. Sen göra ett diadem med kattöron. Det blir nog bra.

Men efter ett tag fick jag mer ont igen och ligger åter i sängen med värmedynan. Lite för tidigt antar jag att hålla på med sömnad. Det gör ont så jag mår illa. Sjukgymnasten ska jag till igen om två veckor. Så får se vad hon säger då. Jag ska ligga mycket på mage så ryggen får vila. Men ibland krampar det så mycket att det inte går.

Så nu blir det vila igen så jag orkar jobba imorgon. Edgar har blivit förkyld så jag slipper lämna på förskolan i alla fall.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer