Mot stugan!

Godmorgon!

Igår var det fullt upp hela dagen. Jag började med att gå hem till en väns katter för vi har varit kattvakt. Sen hem igen och fortsätta packa. För det var dags för årets stugvistelse.

Vi kom iväg 14:40. Med katter och allt. Sen bar det iväg till Haverdal där svärmor har sin stuga. Vi brukar vara där själva i två veckor på sommaren. En stuga som ligger nära havet. Så det är fantastiskt fint.

När vi kom fram var Jonas gamla lekkamrat i stugan bredvid. Hon har två pojkar som Edgar lekte med för två år sen. Så det var roligt. Edgar sprang direkt in till de och lekte.

Sen blev det grillad korv med potatissallad. Det fick bli något enkelt första dagen.

Efter maten tjatade Edgar om att gå ner till stranden. Så vi bytte om till badkläder och gick ner. Först kändes vattnet kallt och jag ville inte alls bada. Edgar doppade sig direkt. Men efter ett tag lyckades jag också doppa mig. Det började bli svalt i luften så då kändes vattnet varmt.

När vi kom upp igen så gick vi in till grannen. Barnen fick leka och vi satt och snackade och drack lite vin. Det känns så avslappnande här och att barnen kan leka fritt. Det är en liten stugby så här är barn lite överallt. Edgar är inte rädd för att ta kontakt med andra barn. Så han kommer att ha fullt upp här.

Sen somnade vi gott.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer