Modell, jobb & Coronatankar!

Godmorgon!
Jag har börjat fota mig själv i hemmasydda kläder. Tycker ni det är roligt att se? Det här är min nya favoritklänning. Mönster är Summer Dream från Made by Runi. Tyget kommer från Nordanro Design. Tygdesign är från Elins Studio.

Vad vill ni mer att jag skriver om sömnaden?

Idag ska jag äntligen jobba igen. Det ska bli kul och väldigt skönt att få komma ut igen. Jag har varit hemma i 4 veckor. Galet! Man blir lätt lite galen i huvudet. Ingen social kontakt mer än via internet eller när en fin vän har lämnat varor till oss. Jag blir lätt deprimerad och känner att jag lätt blir på dåligt humör. Det är så jobbigt. Men så får det vara.

Edgar är fortfarande hemma från förskolan. Men nu måste Jonas helt plötsligt jobba vardag ett tag. Jag vet inte hur länge. April ut bara hoppas jag. Jag kontaktade förskolan idag och de är väldigt noga med att alla som visar sjukdomssymptom får gå hem igen. Det känns ju tryggt. Så det är kanske bättre på förskolan just nu? Jag önskar att de alltid kunde vara så här hårda så man slipper bli sjuk hela tiden.

Jag har ett riktigt dåligt immunförsvar. Det är jättejobbigt. Det är nog svårt för andra att förstå hur mycket det tär på mig. Att jag då drar mig för att gå ut. Det är inte alls kul. Så snälla!!! Alla ni som är sjuka på minsta lilla sätt. STANNA HEMMA!!! Ni gör bara livet jobbigt för oss som lätt blir sjuka. Jag har varit sjuk i 3 veckor!!! Ett tag hade jag jobbiga andningssvårigheter. Det är så läskigt. Att man inte ens kan gå mellan två rum utan att bli andfådd. Så snälla tänk på alla de som har det svårt. Alltså värre än mig. Det finns barn med förkylningsastma. Tänk på de!!! Jag vet många som tar mediciner som gör att deras immunsförsvar är på botten. Tänk på de!!! Men framför allt. Tänk på alla äldre som inte skulle klara av en vanlig influensa. För den hostan som jag hade var riktigt jobbig. Då var det bara en vanlig influensa. Många tänker nog inte på allt detta. Utan bara på sig själv. Jag måste jobba! Barnen måste vara på förskolan!!! Bl a bl a bl a. NEJ! Det måste man inte. Man riskerar däremot mångas hälsa. Vi måste hjälpas åt just nu!!!

Nu blev jag så där upprörd igen. Upprörd över folk som är egoistiska.

Vad ska ni göra i påsk? 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

M
M,
Varför tror du att ditt immunförsvar är dåligt? För varje år som går och för varje infektion du utsätts för, blir du ju immun mot allt fler sjukdomar.
sillyme
sillyme,
Jag blir sjuk hela tiden. Har haft influensa flera gånger. Men jag har varit ganska isolerad innan så det är kanske inte så konstigt.
nouw.com/sillyme
M
M,
Det går att ta prov vad gäller immunförsvaret. Ställ inte diagnos själv utifrån att du ”blir sjuk hela tiden”. Det är helt normalt när man har barn som börjar i förskolan. man får räkna med att de drabbas av en infektion i genomsnitt en gång i månaden, och så åker man som förälder med på det tåget. Plus det man drar på sig helt på egen hand.

Har du dåligt immunförsvar så går det attbehandla. Jag tror att du är en helt vanlig förälder som får hem smitta från förskolan.
sillyme
sillyme,
Du tror så mycket du! Tur att jag vet i alla fall. 😂
nouw.com/sillyme
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229